«Ειδική οικονομική ζώνη» στο Αιγαίο ετοιμάζουν Μητσοτάκης – Ερντογάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην περιμένετε να δείτε κάποια περίλαμπρη εθνική μειοδοσία στην προκλητική ελληνο-τουρκική συνάντηση του Δεκεμβρίου, αποτέλεσμα της σκανδαλώδους εμμονής Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, η συνάντηση δεν θα αναλωθεί στα «εθνικά θέματα» και τις τουρκικές επιδιώξεις, διότι απλούστατα ο πρωθυπουργός βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να ανοίξει την κερκόπορτα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου.

Με πρόσχημα την συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, θα ανακοινωθεί ένας οδικός χάρτης για τουριστική συνεργασία των δύο χωρών, που ουσιαστικά θα αποτελεί τον προπομπό για την δημιουργία μίας ειδικής οικονομικής ζώνης από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, με συντονισμό τιμών, δασμών και παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Κοινή πλεύση στον τουρισμό, είναι λοιπόν η διαβόητη «θετική ατζέντα» που προπαγανδίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Να που κολλάει και το σκάνδαλο Turkaegean! Ήταν απλώς ο προθάλαμος της μεγάλης εθνικής μειοδοσίας που τελικά θα καταλήξει στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και την εκχώρηση όχι μόνο των κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.

Άλλωστε, ποιος ο λόγος να διατηρούμε στρατεύματα τα νησιά, αφού πλέον θα υπάρχει ένα «κλίμα ειρήνης και συνεργασίας»; Και τέλος, αφού ήδη θα συνεργαζόμαστε στον τουρισμό, γιατί να μην συνεργαστούμε και στις εξορύξεις του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, ο οποίος φυσικά ανήκει στην Ελλάδα;

Έτσι ακριβώς στήνονται οι μειοδοσίες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ