Σάλος στο twitter με την απόφαση της κυβέρνησης να καταργηθούν οι προσφορες 1+1 δώρο στα σουπερ μαρκετ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιες άναψε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο  Σκρέκας που είπε πως «παρατηρείται τα προϊόντα προσφορών είτε κατά μόνας είτε 1+1 να είναι για μία περίοδο μίας εβδομάδας. Αυτή η πρακτική των σούπερ μάρκετ έχει ως αποτέλεσμα ένας πολίτης να στοκάρει με προϊόντα.

Αντί να πάρει ένα σαμπουάν που χρειάζεται, αναγκάζεται να πάρει 1+1 για να το πάρει σε προσφορά ενώ χρειάζεται μόνο ένα. Τελικά αυτό δεν βοηθάει στο να έχουμε μία σταθερά χαμηλή τιμή στα προϊόντα».

Οπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση αυτή του υπουργού εξόργισε τους πολίτες που ψάχνουν συνεχώς να βρουν φτηνές προσφορες έστω και με αυτο τον τροπο.

Δλδ εσείς ξέρετε άλλη χώρα που ο υπουργός ασχολείται με το να καταργήσει το 1+1 στα σούπερ μάρκετ;
Σοβαρά ρωτάω.

Είναι δυνατόν;;;;👇

Η κυβέρνηση καταργεί τις προσφορές «1+1» στα σούπερ μάρκετ

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, προανήγγειλε ότι με ρύθμισή του θα μπει «τέλος» στις προσφορές και στα προϊόντα «1+1», ισχυριζόμενος πως αυτή η πρακτική των σούπερ μάρκετ έχει ως αποτέλεσμα ένας πολίτες «να στοκάρει με προϊόντα… Αντί να πάρει ένα σαμπουάν που χρειάζεται, αναγκάζεται να πάρει 1+1 για να το πάρει σε προσφορά ενώ χρειάζεται μόνο ένα. Τελικά αυτό δεν βοηθάει στο να έχουμε μία σταθερά χαμηλή τιμή στα προϊόντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ