Κολομβια: 34χρονη μητερα σωριάζεται κάτω νεκρή μετά απο χτύπημα κεραυνού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σοκαριστική στιγμή που γυναίκα χτυπιέται από κεραυνό σε παραλία της πόλης Καρταχένα, στην Κολομβία, καταγράφηκε σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όπως αναφέρει η DailyMail, πρόκειται για 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία είχε βρεθεί στο σημείο με την οικογένειά της για εκδρομή. Στο βίντεο διακρίνεται η Ρομάν να στέκεται κατά μήκος της παραλίας, όταν ξαφνικά την χτυπάει κεραυνός και σωριάζεται νεκρή.

%CF%86%CE%B3%CF%86%CE%B3

Ένας άνδρας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, τρέχει πανικόβλητος να απομακρυνθεί και αντιλαμβάνεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα τις ακριβώς είχε συμβεί.

%CE%B4%CF%86%CE%B7%CE%B3%CE%B3%CE%B7

Η 34χρονη επιχειρηματίας άφησε πίσω της έναν γιο και μια κόρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως τονίζεται, καταγράφεται μεγάλος αριθμός θανάτων που προκαλούνται από κεραυνούς στην Κολομβία, λόγω των γεωγραφικών συνθηκών της. Σύμφωνα με το Industrial University of Santander, ο μεγάλος αριθμός βουνών και ανοιχτών πεδιάδων της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Το πανεπιστήμιο δήλωσε: «Αυτές οι συνθήκες σημαίνουν ότι η Κολομβία είναι η περιοχή με την υψηλότερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών λόγω αυτού του φαινομένου, ειδικά στις αγροτικές περιοχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ