Σφοδρή επθεση Σκουρλέτη σε Συριζα και Κασσελακη απο το μετεριζι του Πορτοσαλτε στο Σκαι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει τις σφοδρές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μετά τη διαγραφή του με εντολή Κασσελάκη, εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στα τηλεοπτικά πάνελ, εξαπολύοντας πυρά κατά της Κουμουνδούρου.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο ίδιο ύφος με τον Μητσοτάκη που μίλησε σήμερα στον Πορτοσάλτε, αποκάλεσε «μόρφωμα» το κόμμα. «Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα» δήλωσε σημειώνοντας ότι «ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει πλέον έκφραση».

Μάλιστα άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι σωστά έπραξε που τήρησε ουδέτερη στάση κατά την διάρκεια της εκλογής του νέου προέδρου, ωστόσο λέει ότι δεν υποστήριξε αξιόπιστα αυτή την επιλογή του, επειδή επέτρεψε στην πλευρά των Κασσελακικών να χρησιμοποιεί το όνομά του.

Εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του Κασσελάκη, δήλωσε ότι «υιοθετεί επιχειρήματα του Μητσοτάκη για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του την περίοδο 2015 – 2019».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν τα πρόσωπα που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνουν νέο κόμμα, απάντησε ότι προέχουν οι «διεργασίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου», ενώ δεν έδωσε απάντηση για το ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί του νέου κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ