Δούρειος Υπουργός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται καθαρά πως οι εξωτερικές καταστάσεις στο εδώ ΥΠΕΞ δεν πάνε προς το καλύτερο. Δημοσιεύθηκε δήλωση Γεραπετρίτη πως οι Τούρκοι δεν του έχουν θέσει ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών! Πάλι καλά που δεν δήλωσε πως οι Τούρκοι τα θέλουν στρατιωτικοποιημένα! Πλήρως!

Τότε; Γιατί αφαιρείται ως αυτό καταγγέλεται οπλισμός από τα επίμαχα νησιά; Πως και πότε πείστηκε ο Έλλην ΥΠΕΞ πως τους Τούρκους δεν τους νοιάζει;

Δεν έτυχε ποτέ να ακούσει, δεκαετίες τώρα την τουρκιά να λυσσάει για μονομερή παραβίαση της Λωζάννης από την Ελλάδα, και επίσης δεν έτυχε ποτέ να δει τον «αμυντικό» εξοπλισμό της, κατά κακή μας τύχη, γείτονος με δεκάδες αποβατικά, ακριβώς απέναντι; Τι λοιπόν ειναι αυτά που μας λέει; Αυτά ούτε η Ντόρα δεν τα έλεγε περιοριζόμενη στις «ακτογραμμές» της Τουρκίας.

Τέλος διαρρέει πως μετά την προσεχή επίσκεψη του στην Αθήνα, ο Ερντογάν που θα συνοδεύεται από το πλείστον των υπουργών του, θα μεταβούν στην Θράκη. Έτσι αποδεικνύεται ξεκάθαρα ποίος ο πραγματικός στόχος της επίσκεψης.

Εθιμοτυπική εν Αθήναις, ουσία στην Θράκη καταργούμενης έτσι θρασύτατα την Λωζάννη, αναγνωρίζοντας Τούρκους μειονότητας και όχι Μουσουλμάνους που ρητά αναφέρονται στην Συνθήκη. Ξεκάθαρα.

Αυτή η πισώπλατη μαχαιριά αν συμβεί, θα «κουφάνει» και πρέπει να αποφευχθεί θυσία πάση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ