Καμία ντροπή: Έκλεψαν ειδικό αυτοκίνητο απο ΑμεΑ στο Κουκάκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το εξοργιστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Κουκάκι, όπου ασυνείδητοι έκλεψαν ειδικό ΙΧ που ανήκει σε ΑμεΑ!

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι έσπασαν και έκλεψαν το ειδικό αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του 40χρονου ιδιοκτήτη του, ο οποίος το χρησιμοποιεί για τις μεταφορές του καθώς δεν έχει άλλο τρόπο μετακίνησης.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ο 40χρονος επικοινώνησε με την Αστυνομία, άνδρες της οποίας του ζήτησαν να…προσέλθει στο Τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Προφανώς αυτό ήταν ανέφικτο, αφού ο άνδρας λόγω των κινητικών του προβλημάτων, αδυνατούσε να πάει κάπου χωρίς το ειδικό αυτοκίνητο που του έκλεψαν. Στις εκκλήσεις του για παρουσία αστυνομικού στο σπίτι του, προκειμένου δώσει συμπληρωματικά στοιχεία, οι Αρχές απάντησαν με καθυστέρηση πέντε ημερών.

«Το έχω απόλυτη ανάγκη»

«Το έχω απόλυτη ανάγκη, είμαι παγιδευμένος μέσα στο σπίτι μου, δεν μπορώ να βγω έξω να κάνω τις υποχρεώσεις μου. Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη και δεν μπορεί να με βοηθήσει. Το έχω 25 χρόνια αυτό το αμάξι, δεν βγαίνει πια από τη συγκεκριμένη εταιρία», δήλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μερικά λεπτά μετά τις δηλώσεις του αυτές, τηλεθεατής επικοινώνησε, λέγοντας πως το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε ντελαπαρισμένο, έχει παραδοθεί από την Τροχαία στον δήμο Αθηναίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ