Άνοιξαν οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Μοναστηράκι» και «Μέγαρο Μουσικής» – Κανονικά η κυκλοφορία στο κέντρο των Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανονικά διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία για την 50ή επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στην οδό Ούλοφ Πάλμε, στου Ζωγράφου, αφού αποκλιμακώθηκε η ένταση που υπήρξε νωρίτερα από επεισόδια που προκάλεσαν κουκουλοφόροι.

Μετά την ολοκλήρωση των τριήμερων εορτασμών, άνοιξαν επίσης οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Μοναστηράκι» και «Μέγαρο Μουσικής» κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Μικρής έντασης επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου

Έξω από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου ξέσπασαν για μια ακόμη φορά μικρής έντασης επεισόδια, αυτή τη φορά με αφορμή την 50ή επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 20.00 ομάδα περίπου 40 ατόμων έστησαν οδοφράγματα μπροστά από τις φοιτητικές εστίες, βάζοντας φωτιές σε κάδους, ενώ πέταξαν και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών.

Λόγω των επεισοδίων έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύμα της Ούλοφ Πάλμε, ενώ επιτόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ