16χρονη στην εντατική λόγω ναρκωτικών – Υπόνοιες πως συμμορία ηθελε να κανει πειράματα μαζί της δίνοντας της ναρκωτικές ουσίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται σχετικά με την 16χρονη που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή στην εντατική νοσοκομείου μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών που έκανε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Βύρωνα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η δικογραφία αναφέρει πως τα μέλη της συμμορίας, έξι άτομα της οποίας συνελήφθησαν, όταν ήθελαν να κάνουν πειράματα με τις ουσίες χρησιμοποιούσαν την 16χρονη!

Η μητέρα της 16χρονης είπε πως το κορίτσι δεχόταν ψυχολογική πίεση και όταν έψαχνε την κόρη της καλώντας την στο τηλέφωνο το σήκωναν οι έμποροι ναρκωτικών και δεν την άφηναν να της μιλήσει!

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης. Τα παιδιά περιγράφουν πως γινόταν η προμήθεια ναρκωτικών και πως βρήκαν την ανήλικη σε κωματώδη κατάσταση. Παράλληλα, μιλάνε για το πώς ενημέρωσαν τους μεγαλύτερους για αυτό που συνέβη και είπε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και τους τόνισε πρέπει να τις κρύψουν.

Το κορίτσι βρισκόταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Βύρωνα μαζί με μια γυναίκα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις της μετά από χρήση ναρκωτικών. Σε αυτό το οίκημα, πήγαιναν για να προμηθευτούν τη δόση τους τα θύματα της σπείρας ναρκωτικών, όπως η ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 6 άτομα της επικίνδυνης σπείρας, ενώ μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε ότι έκρυβαν τα ναρκωτικά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Γλυφάδα.

Σημειώνεται ότι άλλο ένα ανήλικο κορίτσι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πάρκο στο Αγρίνιο, ενώ συνελήφθη 20χρονη που της είχε προμηθεύσει χασίς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ