Η έκρηξη του Light στον αέρα του Fame Story: Η λατρεία των τίτλων που υπάρχει σε αυτή την χώρα έχει επιτρέψει για πάρα πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός προκλήθηκε στο live του Fame Story με τον Light να τους φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, με την επίδειξη του ιδιότυπου επιπέδου του.

Αφορμή στάθηκε έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Άννα και τον Γιώργο Θεοφάνους, στην οποία παρενέβη και ο τράπερ.

Ο Light αρχικά είπε: «Ένα μεγάλο surround στον Γιώργο Θεοφάνους, τον γουστάρω πάρα πολύ και είναι μου αρέσει η ενέργεια και που φέρνει σε αυτό το show. Τον έχω παρακολουθήσει και πολλά χρόνια σε άλλα shows που έχει κάνει και μου αρέσει η περσόνα του. Πάντα αρέσει στον κόσμο να παίρνει τις δηλώσεις μου και να τις διαστρεβλώνει, να τις κάνει κάτι άλλο οπότε θέλω να εξηγήσω πως τρέφω σεβασμό προς τον κ. Θεοφάνους».

«Χαίρομαι που εκπαιδεύεσαι στην τηλεόραση» είπε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να αναφωνεί «γαμ…ε τα» και να τους αφήνει όλους κάγκελο!

«Αυτός είμαι, τι να κάνω» συνέχισε ο Light γελώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει σε αυτή την χώρα τουλάχιστον μια μανία με τους τύπους. Δηλαδή αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι μεγαλύτερος, αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι καθηγητής. Αυτός είναι δήμαρχος, αυτός είναι αρχίμπατσος, αυτός είναι δικαστής. Αυτά εδώ τα πράγματα και η λατρεία των τίτλων που υπάρχει σε αυτή την χώρα έχει επιτρέψει για πάρα πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές».

Αυτή του η τοποθέτηση πάντως προκάλεσε αντιδράσεις από τον παρουσιαστή και παραγωγό του Fame Story και από τον Αντώνη Ρέμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ