25χρονος Πακιστανος βίαζε 11χρονη στην Καρπαθο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας 25χρονος Πακιστανός, ο οποίος κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για τον βιασμό 11χρονης στην Κάρπαθο, θα καθήσει εκ νέου στο εδώλιο και συγκεκριμένα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, στις 4 Δεκεμβριου. Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί κάθειρξη 11 ετών για βιασμό και για τέλεση γενετήσιων πράξεων (αποπλάνηση) με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, στις 24 Απριλίου 2020 και ώρα 21:45, η μητέρα της ανήλικης τον κατήγγειλε στις Αρχές και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Η 11χρονη την ίδια ημέρα είχε φύγει από το σπίτι της στις 17:30 ώρα, και η μητέρα και η αδελφή της την αναζήτησαν στην γειτονιά.

Την εντόπισαν να βγαίνει από διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι που μένει ο 25χρονος. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της ότι είχε βρεθεί ξανά με τον κατηγορούμενο στην οικία του, ο οποίος την είχε φιλήσει επανειλημμένως στο στόμα και την είχε εξαναγκάσει σε τέλεση ασελγούς πράξης. Φέρεται να προέκυψε ότι γνωρίστηκε με την ανήλικη προ 10ημέρου.

Την πρώτη φορά, στις 22 Απριλίου 2020, το παιδί ήταν γυμνό από την μέση και πάνω και ο κατηγορούμενος την φίλησε και την θώπευσε στο στήθος, ενώ ενήργησε και ασελγή πράξη. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 25η Απριλίου 2020 και ομολόγησε όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε την ανηλικότητά της.

Στην απολογία του ανακάλεσε εν μέρει τα όσα ομολόγησε στην προανάκριση, αρνούμενος ότι είχε τελέσει ασελγή ερωτική πράξη με την ανήλικη.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος δήλωσε στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι είδε το παιδί προ 10ημέρου όταν περνούσε έξω από την οικία του, ότι την χαιρέτισε και μίλησαν για 10 λεπτά της ώρας.

Την επόμενη ημέρα, στις Απριλίου 2020, την προσκάλεσε στην οικία του και εκείνη δέχτηκε, και 2 ημέρες μετά, αφού την προσκάλεσε, τον επισκέφθηκε ξανά και τότε του είπε, όπως ισχυρίστηκε, ότι είναι 20 ετών.

Ο 25χρονος αρνήθηκε ότι γνώριζε πως επρόκειτο για ανήλικη, όπως αρνήθηκε και την πράξη του βιασμού, και υποστήριξε μόνο ότι υπήρξαν από μέρος του θωπείες πάνω από τα ρούχα της ανήλικης.

Σημειώνεται ότι σε καταθέσεις μαρτύρων υποστηρίζεται ότι ο 25χρονος γνωρίστηκε με την 11χρονη έξω από Δημοτικό σχολείο και ότι το παιδί τον είχε ενημερώσει ότι είναι μαθήτρια. Υποστηρίζεται ακόμη ότι η αδελφή της του είχε κάνει παρατήρηση να μην πλησιάζει το παιδί και εκείνος είχε επιχειρήσει να ανοίξει συζήτηση μαζί της.

Φέρεται να προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος όταν φίλησε το παιδί στην πρώτη τους συνάντηση εκείνο τρόμαξε και έφυγε, ότι την δεύτερη φορά την παρέσυρε λέγοντάς της ότι ήθελε να την κεράσει ένα αναψυκτικό και ότι στο διαμέρισμα ήταν και άλλος άνδρας, ο οποίος αποχώρησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ