Σάλος στο instagram με την Κλέλια Ανδριολάτου με την ανάρτηση της για τα Χριστούγεννα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν και από το περασμένο Σαββατοκύριακο έχει βάλει κρύο και νιώθουμε επιτέλους πως μπαίνει ο χειμώνας, για την Κλέλια Ανδριολάτου είναι ακόμη καλοκαίρι.

Η πρωταγωνίστρια του “Maestro” λοιπόν πόζαρε με ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό, ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε “Καλά Χριστούγεννα”.

kleliamesa

Η Κλέλια Ανδριολάτου είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή “Ακόμη δεν είδες τίποτα” για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί μετά από μια ανάρτησή της, όπου είχε ποζάρει topless.

“Είχα βγάλει και άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία. ‘Ηθελα να τη βγάλω, την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που εγώ δεν την καταλαβαίνω. Εγώ δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική, οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου α, μην την ανεβάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι. Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία. ‘Εχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ art. Η αισθητική μου είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτι. Και να ήταν προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί. Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι. Δε στεναχωριέμαι τόσο, σκέφτομαι γιατί μια κοπέλα γράφει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε και αυτή να νιώθει ελεύθερη με το σώμα της; Επίσης, υπάρχει μία απόσταση από τους ανθρώπους, που δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή όλοι ελεύθεροι δε θέλουμε να είμαστε;” είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ