Σοβαρότατη καταγγελία για χρηματισμό σε στέλεχος του Μαξίμου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία σοβαρότατη καταγγελία, σε δύο επεισόδια μάλιστα, δημοσιεύει η ιστοσελίδα ieidiseis. Σύμφωνα με την καταγγελία, στέλεχος στο Μαξίμου, ζητάει μίζες από εργολάβους αλλά και εμπόρους όπλων, προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα τους στον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Σε μία περίπτωση μάλιστα, φέρεται να έλαβε 800.000 € για να προωθήσει μία συγκεκριμένη σύμβαση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η καταγγελία είναι η ακόλουθη:

Μικροπαράγοντας του Μαξίμου, από αυτούς που ισχυρίζονται ότι «έχει το αυτί του Μητσοτάκη», αποκαλείται στην εργολαβική πιάτσα «ο μπροστάντζας».

Πώς του βγήκε το nickname; Δεν είναι μόνο ότι «νταραβερίζεται» συνεχώς με εργολάβους, από τους μικρομεσαίους βέβαια, όχι τους μεγάλους του κλάδου και υπόσχεται μεσολαβήσεις, αλλά εχει αποκτήσει και μια κακή συνήθεια: Θέλει τα μισά μπροστά, «μπροστάντζα» δηλαδή στην εργολαβική αργκό.

Προφανώς, ο άνθρωπος επειδή είναι καινούργιος στη δουλειά, δείχνει μια βιασύνη και μια απληστία. Ίσως να φταίει ο πολυτελής βίος που διάγει για τον οποίο δεν φτάνει βέβαια ο πενιχρός μισθός του. Μια λοιπόν και είναι νέος στις δουλειές ο «μπροστάντζας», καλό θα ήταν να μην ξεχνάει έναν σοφό κανόνα: Η απληστία εκθέτει.

Και κάτι ακόμη: Επειδή πλέον βγήκε στο «ξέφωτο», τον βλέπουν πολλοί. Και κυρίως τον ακούν.

Και μια και πιάσαμε τον «μπροστάντζα» να σας διηγηθούμε μια ιστορία με τον ίδιο πρωταγωνιστή, πριν βέβαια γίνει «μπροστάντζας».

Με την αφέλεια του νεαρού κυβερνητικού «νταραβεριτζή» περπάτησε στα περίεργα και μυστηριώδη μονοπάτια των εξοπλισμών.

Συνάντησε πολύπειρο και βετεράνο επιχειρηματία της «πιάτσας» και με το θράσος της άγνοιας και της εξουσίας (λόγω της σχέσης που διατείνεται ότι έχει με τον Κυρ. Μητσοτάκη) του ζήτησε 8 εκατ. για να διευκολύνει μια σύμβαση.

Ο βετεράνος δεν έγινε… πύραυλος, αλλά του εξήγησε ότι αυτό το ποσό ήταν περίπου όλο το κέρδος που θα έβγαζε ο ίδιος, αν προχωρούσε η δουλεία.

Κόψανε λοιπόν ένα μηδενικό και ο νέος που στη συνέχεια έγινε ο «μπροστάντζας» βοήθησε να γίνει η δουλειά. Με λογική και ευαισθησία πάντα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ