Η Χεζμπολάχ πυροδοτεί το βόρειο μέτωπο – χτύπησε ισραηλινό στρατόπεδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρυθμός των επιθέσεων της Χεζμπολάχ από το Λίβανο, έχει κλιμακωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, εν μέσω βομβαρδισμών του ισραηλινού πυροβολικού με στόχο αρκετές πόλεις.

Το υποστηριζόμενο από το Ιράν ένοπλο τμήμα της «Χεζμπολάχ» επιτέθηκε δύο φορές στους ισραηλινούς στρατώνες «Μπράνιτ» με πυραύλους «Μπουρκάν», εκτοξεύοντας τέσσερις πυραύλους βαρέως διαμετρήματος, σε δύο παρτίδες, με διαφορά λεπτών μεταξύ τους, προς τους στρατώνες που στεγάζουν το κέντρο διοίκησης της 91ης Μεραρχίας και επιβεβαίωσε «άμεσο χτύπημα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξέσπασε τεράστια φωτιά στους στρατώνες.

 

Η Χεζμπολάχ στόχευσε επίσης τους στρατώνες «Ζαμπντίν» στις φάρμες Shebaa του Λιβάνου με κατάλληλα όπλα, ανακοινώνοντας «απευθείας χτυπήματα», εκτός από μια ισραηλινή δύναμη πεζικού στο λόφο Καραντίνα κοντά στην τοποθεσία «Χαντάμπ Γιαρόν», όπως σημειώνει δημοσίευμα του Λιβάνου

Το ισραηλινό ραδιόφωνο ανέφερε ότι βλήματα όλμων εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο στην περιοχή «Μπαράμ» και ο ισραηλινός στρατός απάντησε στις πηγές πυρός, που συνέπεσε με τον ήχο των σειρήνων στην Άνω Γαλιλαία.

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί δεν σταμάτησαν στα νότια χωριά, καθώς το ισραηλινό πυροβολικό στόχευσε  οκτώ περιοχές στη νότια πλευρά της πόλης Γιαρούμ και την περιοχή Labouneh στα περίχωρα της πόλης Naqoura.

The Hellenic Information Team


Δείτε το βίντεο Bansky – The Children of Gaza (Τα παιδιά της Γάζας):

@avgerinosxBansky The children / les enfants / Die Kinder / Τα παιδιά

♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

ΔΗΜΟΦΙΛΗ