Και τέταρτη επίθεση σε γυναίκα του “δράκου” των Εξαρχειων – Νεο βιντεο που αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελατος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμο έχει προκαλέσει στη γειτονιά των Εξαρχείων ο επίδοξος βιαστής που επιτίθεται σε γυναίκες, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι επιθέσεις είναι τέσσερις.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο «Δράκος» των Εξαρχείων προσέγγισε τα υποψήφια θύματά του και προσπάθησε να τα ακινητοποιήσει, με στόχο να ξεσπάσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και σε ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 13 ετών.

Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνεται ο επίδοξος βιαστής ο οποίος έχει εντοπίσει μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας. Όπως μπορεί κανείς να δει στο υλικό από κάμερες ασφαλείας, ο άντρας φοράει την ίδια βερμούδα με αυτή που είχαν περιγράψει οι καταγγέλλουσες. Ο ανώμαλος άντρας πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του και επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στον ανελκυστήρα. Πρόκειται για μια γιατρό, η οποία αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια.

Τις φωνές της γιατρού άκουσε ένας συνάδελφος της, ο οποίος έφτασε στο σημείο και προσπάθησε να κυνηγήσει τον δράστη, ο ίδιος ωστόσο έγινε «καπνός».

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και εκτιμάται ότι είναι η πρώτη επίθεση του δράστη από αυτές που έχουν ήδη καταγγελθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ