Ετρεμε στην κατάθεσή της η 71χρονη: Βούλγαρος της έφαγε λεφτά με απειλές για την υγεία της κόρης της!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Λύγισε» στο δικαστήριο 71χρονη Λαρισαία, η οποία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης από 42χρονο Βούλγαρο που της απέσπασε 20.000 ευρώ.

Οπως κατέθεσε με τρεμάμενη φωνή, ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας, βρισκόταν μόνη της στο σπίτι όταν έλαβε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα που την πληροφόρησε ότι η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και ότι θα χρειαζόταν σημαντικό χρηματικό ποσό προκειμένου να χειρουργηθεί.

Μάλιστα, ο άνδρας τής παρουσιάστηκε ως γιατρός από την Κύπρο και δεν δίστασε να τη βάλει να μιλήσει στο τηλέφωνο με γυναίκα που της παρουσιάστηκε ως η «τραυματισμένη» κόρη της. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα, «μου είπε ότι πρήστηκε το πόδι της κόρης μου και πως θα πάθει γάγγραινα. Με έβαλε δύο φορές να ακούσω την κόρη μου, έμοιαζε τόσο η φωνή της, που μου έλεγε ότι έπαθε μεγάλη ζημιά και μου ζητούσε να κάνω ό,τι της πει ο γιατρός». Ανέφερε επίσης ότι ο ψευτογιατρός τής είπε «ότι είναι Κύπριος και πως για το χειρουργείο χρειάζονται πέντε χρυσοί ράβδοι που στοιχίζουν 58.000 ευρώ»!

Ωστόσο, η άτυχη 71χρονη ενημέρωσε τον δράστη ότι δεν είχε το ποσό που της ζητούσε αλλά μόλις 20.000 ευρώ στη διάθεσή της. Προς μεγάλη της έκπληξη ο «Κύπριος γιατρός» συμφώνησε με το ποσό που του πρότεινε και της ζήτησε τέσσερις δεσμίδες με 50ευρα των 5.000 ευρώ η μία, τα οποία έβαλε σε σακούλες και παρέδωσε σε άγνωστη γυναίκα, η οποία υποτίθεται ότι ήταν υπάλληλος του ΙΚΑ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ