Εθνική ντροπή η ποινή – χάδι στον Αλβανό που βίαζε, εξέδιδε και έδινε ναρκωτικά σε 10χρονο παιδί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 51χρονος σήμερα δράστης είχε κατηγορηθεί το 2009, μαζί με άλλα 19 άτομα, για τη σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης, αλλά είχε προλάβει να φύγει από την Ελλάδα

Ο καταδικασθείς την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε άνδρες από γειτονικά με το δικό της χωριά 

Σε κάθειρξη οκτώ ετών, αντί για ισόβια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου ένας 51χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 13χρονης μαθήτριας από την Καρδίτσα, που είχε γίνει έρμαιο στα χέρια αδίστακτων μαστροπών, οι οποίοι την υποχρέωναν να καπνίζει κάνναβη και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε άρρωστους παιδόφιλους!

Για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της 24χρονης -σήμερα- κοπέλας, που είδε το φως της δημοσιότητας το 2009, είχαν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη συνολικά 19 άτομα, εκ των οποίων τα 13 είχαν κριθεί ένοχα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας για το βασικό αδίκημα της αποπλάνησης ανήλικου. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είχαν απαλλαγεί από τις κατηγορίες, ενώ ο 36χρονος -τότε- Αλβανός δεν είχε καθίσει στο εδώλιο για να ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν, καθώς είχε προλάβει να φύγει από τη χώρα. Μόλις, όμως, επέστρεψε, έγινε τσακωτός από τις ελληνικές αστυνομικές Αρχές και κλήθηκε να λογοδοτήσει για όσα έκανε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 51χρονος -σήμερα- καταδικασθείς αρνήθηκε ότι είχε εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του ανήλικου -τότε- κοριτσιού. Ομως δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του δικαστές και ενόρκους, οι οποίοι τον έκριναν ένοχο και του επέβαλαν ομόφωνα ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, στέλνοντάς τον κατευθείαν στη φυλακή! Με την καταδίκη του ο ίδιος έριξε τους τίτλους τέλους στη φρικιαστική υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, και άνοιξε τον δρόμο στο θύμα, που σήμερα είναι 24 ετών, ώστε να αφήσει πίσω του όλα τα τραυματικά γεγονότα του παρελθόντος και να επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του! 

Προκάλεσε σοκ

Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, που είχε παγώσει την κοινή γνώμη, άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 13χρονο -τότε- κοριτσάκι βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει όσα εφιαλτικά βίωνε στα χέρια αδίστακτων μαστροπών από την ηλικία των 10 ετών. Οπως είχε καταθέσει η παραμελημένη από το περιβάλλον της ανήλικη, η οποία κατάγεται από χωριό της Καρδίτσας, ορισμένοι εκ των καταδικασθέντων τής έδιναν να καπνίσει τσιγάρο κάνναβης για να κάμπτουν τις αντιστάσεις της, και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε άνδρες από γειτονικά χωριά αντί χρημάτων, που κρατούσαν οι ίδιοι. Μάλιστα, για να υποκύπτει στις εντολές τους και να εξασφαλίζουν τη σιωπή της, την απειλούσαν ότι θα αποκάλυπταν τα πάντα στον πατέρα της και θα ανέβαζαν βίντεο και άσεμνες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. 

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί ένοχοι, μεταξύ άλλων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, της μαστροπείας, της ασέλγειας, της σωματεμπορίας και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, σε αρκετούς εκ των καταδικασθέντων επιβλήθηκαν και χρηματικές ποινές, με μεγαλύτερη τα 60.000 ευρώ. Για τρεις εξ αυτών η έφεση που έκαναν δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να οδηγηθούν στις φυλακές, ενώ για άλλους το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, αλλά με την καταβολή χρηματικής εγγύησης.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ