Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Η Κατερίνα Καινουργιου αποκαλύπτει για την απάτη που έστησαν εις βάρος της: Δεν πάσχω από ακράτεια – Είναι απάτη, ψεύτικο και επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα” σε μια καλοστημένη απάτη που έχει στηθεί διαδικτυακά και χρησιμοποιεί μια υποτιθέμενη συνέντευξή της σε μεγάλο ελληνικό site που δεν έχει δοθεί ποτέ όπως ξεκαθάρισε για να πουλήσει χάπια που “αντιμετωπίζουν” παθήσεις όπως η ακράτεια, από την οποία το ψευδές δημοσίευμα λέει ότι πάσχει και η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα υγείας και δεν έχει δώσει καμια τέτοια συνέντευξη και προειδοποίησε τις τηλεθεάτριες να μην προβούν σε καμια αγορά τέτοιου σκευάσματος καθώς είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους.

«Από χθες το βράδυ μου στέλνετε μηνύματα που μου λέτε ότι έχετε θέμα όπως και εγώ με την ακράτεια και να σας πω τη θεραπεία που έχω κάνει. Υποτίθεται πως είναι μια συνέντευξη μου, που πετάγεται σε διάφορα sites. Ότι έχω δώσει συνέντευξη, πάσχω από ακράτεια, έχω κάνει συγκεκριμένη αγωγή και έχω γίνει καλά. Είναι απάτη. Είναι ψεύτικο, είναι επικίνδυνο. Δεν έχω ουδεμία σχέση με όλο αυτό. Δεν είναι αστείο.

Παρακαλώ πολύ επειδή είναι σοβαρό μην εμπιστεύεστε τέτοια πράγματα. Για αυτό ήθελα να το δημοσιοποιήσω. Και στο παρελθόν έχει γίνει το ίδιο με προϊόντα αδυνατίσματος. Το είχα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρει για μένα, για τον κόσμο που παρακολουθεί. Με έπιασε ζαλάδα και στεναχωρήθηκα.

Έχουν βάλει φωτογραφία μου χθεσινή. Να δείτε πόσο σοβαρό είναι, γράφουν ότι εγώ είχα πάει να πάθω και καρκίνο. Μιλάμε αυτοί οι άνθρωποι που το έχουν κάνει, είναι για φυλακή. Λέει τέρατα μέσα, είναι ανατριχιαστικό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ