Σε οικονομική απόγνωση ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Καθε 20 του μήνα είμαι άφραγκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις κομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ξέσπασε κατά των δύο κομμάτων, γιατί θεωρεί πως αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους πολιτικούς είναι τα προβλήματα του λαού και συγκεκριμένα η ακρίβεια που έχει «γονατίσει» τον κόσμο.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και ξέσπασε: «Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος», είπε ξεσπώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ