Ο διαχρονικά «παμπόνηρος τούρκος» και οι εξελίξεις στον ΣυΡιζΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η Ελλάδα σήμερα βλέπει τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το τι τεκταίνεται, αφού ακόμα υπάρχουν «μετέωροι». Λίγοι, όμως ακόμα υπάρχουν. Η οριστική ρήξη της ομάδας Αχτσιόγλου επήλθε, συμπίπτουσα χρονικά, μετά την δήλωση Κασσελάκη πως δεν θα υπάρχουν πλέον στην παράταξη οι «μπαχαλάκηδες».

Τέλος, ας σημειωθεί αυτό, ότι ο ζητούμενος αριθμός των 11 βουλευτών στην υπό διαμόρφωση νέα παράταξη συνεπληρώθη με την προσχώρηση δύο μουσουλμάνων της Θράκης. Τους οποίους η Ν.Δ. τους κατηγόρησε ως «εκλεκτούς του τουρκικού προξενείου»! Τώρα προφανώς, το λησμόνησε…

Και αυτό για όποιον δεν το έχει ακόμα καταλάβει, είναι πως το όνειρο τους είναι να φέρουν την Τουρκία εκεί, κατά παράβαση της Λωζάννης και όχι μόνο αυτής, αφού η κινηματογραφική ταινία που θα προβληθεί οσονούπω αυτό πραγματεύεται, και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δες Μητσοτάκης, θα το καταλάβει, καλά, όταν θα είναι αργά.

Όχι πολύ αργά, ας ελπίσουμε. Η συνθήκη της Λωζάννης σαφώς όχι μονο γράφει, αλλά και υπογράφει, των Τούρκων περιλαμβνομένων (Ινονού) τα περί Μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, για να αποκλεισθούν δύο καταστάσεις. Η πρώτη και κύρια ήταν η μη άμεση απέλαση της μειονότητας (παμπόνηρος ο Τούρκος) και η δεύτερη, για να αποκλεισθεί μέλλοντικά οποιαδήποτε διεκδίκηση της Τουρκίας όπως αυτή που βλέπουμε, και ζούμε, με τους «μωρόχαυλους» που μας κυβερνούν διαχρονικά, και με την ψήφο μας μάλιστα, για να ακούν, αναπάντητα,τους Τούρκους να φωνάζουν δυνατά, και παντού «τ αδέλφια μας στην Θράκη και αλλού» και εδώ να προσκαλούνται με βίζα επίσκεψης, στα με απόφαση δική τους «αδέλφια» τους, όπου αυτά ανακαλύπτονται και βρίσκονται.

Σε λιγότερο λοιπόν από δύο εβδομάδες θα δούμε στην Αθήνα έναν επιθετικά «μελιστάλακτο» εφόσον μεταβεί και στην Θράκη, ή έναν αλά Βερολίνο Ταγίπ Ερντογάν.
Θα φανεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ