Έφυγε ξαφνικά ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης – Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρετά τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικά πέθανε ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τον φίλο του και σκηνοθέτη της εκπομπής που τον ανέδειξε.

Στην ανάρτησή σου έγραψε: «Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε ότι ακούγονται στα μέρη από όπου περάσαμε… είχαμε πει ότι θα το ξανακάναμε, έστω για μία φορά, όλοι μαζί όπως τότε, άλλα δεν προλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι ότι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λίγο διαφορετική αλλά πάλι έναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!».

Σήμερα, Παρασκευή 24/11, ο ίδιος αποφάσισε να μην παραβρεθεί στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera Radio, ωστόσο μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής απευθυνόμενος στους ακροατές, και εξηγώντας τον λόγο της απουσίας του.

«Δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να μου επιτρέψετε να μην έρθω σήμερα, το λέω στους ακροατές. Μετά τον ξαφνικό χαμό ενός πολύ καλού φίλου και συνεργάτη, του Μάνου του Καμπίτη, του σκηνοθέτη που είχαμε στον “Όμορφο Κόσμο” και ταξιδέψαμε πάρα πολύ, κάναμε πολλά ταξίδια, πολλά πράγματα, δεν έχω το κουράγιο σήμερα ούτε να γελάσω, ούτε να έρθω, ούτε να κάνουμε πλάκα. Θέλω να ηρεμήσω και να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή, ακόμα και αν δεν είμαι εγώ εκεί, στον Μάνο Καμπίτη. Ήταν ένας πολύ ωραίος σκηνοθέτης, ένας πολύ ωραίος τύπος, μας άκουγε πάρα πολύ, φανατικός. Ήταν ένα νέο παιδί. Φεύγει πολύς νέος κόσμος. Για εμένα ήταν μπουνιά στο στομάχι, ήταν σοκ», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του τηλεφωνικά, με το σχετικό απόσπασμα να προβάλλεται από την εκπομπή «Το Πρωινό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ