Ο Μητσοτάκης θα συζητήσει για «ηρεμία» στο ελληνικότατο Αιγαίο! Την οποία φυσικά την καταστρέφει ο ίδιος ο Τούρκος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε το ότι στην ατζέντα των συζητήσεων Μητσοτάκη Ερντογάν, και κατά την επίσκεψη του Τούρκου στην Αθήνα, υπάρχουν στόχοι, ένας εκ των οποίων είναι η ηρεμία στο Ελληνικότατο, από πάσης διεθνούς συνθήκης, Αιγαίο.

Μιά ηρεμία που δεν υπάρχει, επειδή έτσι θέλει ο Τούρκος! Ένας τούρκος που δεν διστάζει να φτάσει μέχρι και την πολεμική ακόμα κατάσταση, παραβιάζοντας ότι αποφασίζει ότι του στέκεται εμπόδιο στα επεκτατικά του σχέδια. Εμείς;

Άμυνα και κλίμα!

Κάτι είναι και αυτό! Εκεί που φτάσαμε, διότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Τούρκος σταμάτησε τις υπερπτήσεις, άνω των Ελληνικών νησιών, κατοικημένων ή μή, με τις πρώτες παραλαβές προηγμένης τεχνολογίας μαχητικών από την πολεμική μας αεροπορία, και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ζήτησε το «τάιμ άουτ».

Μια διακοπή κωλυσιεργίας διαπραγματεύσεων μέχρι να παραλάβει και η Τουρκία κάτι το αντίστοιχο, προπάντως Δυτικό. Και μετά παλι «βλέπουμε» βλέποντας στο μεταξύ μέχρι που είναι διατεθιμένος να υποχωρήσει ο Μητσοτακης. Όλα δικά τους, και χωρίς τρίτους, που δεν θα είναι δικά τους «πιασίματα» (δες ΓΓ του ΟΗΕ) για να είναι σίγουρα σίγουροι για την δική τους κατάληξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ