Κατέρρευσε το twitter με τη δήλωση Τσακλόγλου «οι δικηγόροι να γίνουν ντελιβεράδες»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος είπε «έχω φίλο που δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο και παίρνει εννιά κατοστάρικα και έχω φίλο ντελιβερά που παίρνει 1.400», με τον Παναγιώτη Τσακλόγλου να απαντά ειρωνικά για ποιο λόγο ο φίλος του ο δικηγόρος…«δεν πάει να δουλέψει ντελιβεράς».

Σε άλλη ερώτηση ωστόσο του δημοσιογράφου εάν θα πρέπει οι πολίτες να κατεβάσουν τον πήχη σε σχέση με αυτά που προσδοκούν, ξεδίπλωσε όλο το φιλελεύθερο αφήγημα της κυβέρνησης, απαντώντας ότι θα πρέπει να «αφήσουμε την αγορά εργασίας να λειτουργήσει ελεύθερα. Η αγορά εργασίας είναη η εκείνη που προσδιορίζει τον μισθό. Ο μισθός είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης. Αν αυτό που μου λέτε τώρα σημαίνει ότι έχουμε περισσότερους δικηγόρους και σχετικά λίγους ντελιβεράδες» είπε.

@avgerinosx

Παναγιώτης Τσακλόγλου Υφυπουργός εργασίας «γιατί δεν πάει ο φίλος σας, ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς;». «Για να το πω λίγο διαφορετικά. Προφανώς ο δικηγόρος συνεκτιμά και τις σπουδές του, το βιοτικό επίπεδο που έχει γίνει, τις συνθήκες εργασίας και ούτω καθεξής. Εάν το ντελιβεράδικο πήγαινε στα 3.000 ευρώ θα πήγαινε; Εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω εκεί πέρα» ΝΔ #νδ #νδ_θελατε #mitsotakis #mitsotakis_kiriakos #kyriakosmitsotakis #μητσοτακης #μητσοτάκης Μητσοτάκης Κυριάκος mitsotakis kyriakos

♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

Χαμός έγινε στο twitter:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ