Τι συζήτησε ο Άδωνις με τον Πακιστανό δημοσιογράφο και δεν το ανακοίνωσε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα 24/11/2023. Πολύ σημαντική και γόνιμη συνάντηση σχετικά με τη Διλετρολογική συμφωνία μεταξύ Πακιστάν Ελλάδας και ζήτησης εργασίας από το Πακιστάν. Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. κ. Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης. Syed Mohammad Jamil. Πρόεδρος ASIANA Νοτιοανατολική Ασία Πολιτιστική & Πρόνοια Εταιρεία Ευημερίας Ελλάδα.

IMG 7650

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι βέβαια γνωστός για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατηγορούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι «θα κάνει την Ελλάδα, Πακιστάν»!

IMG 4389
Η θρυλική ανάρτηση Γεωργιάδη για το Πακιστάν

Ο υπουργός εργασίας λοιπόν, συναντήθηκε με τον Syed M.Jamil, προνομιακό συνομιλητή των υπουργών της ΝΔ και «όργανο» της πρεσβείας του Πακιστάν.

Στην ανάρτηση του, ο πακιστανός κάνει λόγο για διμερή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για εισαγωγή εργατικού δυναμικού!

Όπως αποκαλύπτει ο σταυροφόρος στο Twitter, ο «λαλίστατος» Γεωργιάδης ενώ φωτογραφήθηκε για τις πακιστανικές κάμερες, δεν ανακοίνωσε το παραμικρό στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συγκεκριμένη συνάντηση…

Είναι ο ίδιος Πακιστανός που έβαλαν να εκδώσει ανακοίνωση για την «κατάληψη» του Συντάγματος την Πρωτοχρονιά του 2022, ενω βρισκόταν στο Πακιστάν και παραθέτει γεύματα στην ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης.

Υπάρχει μεγάλη οικειότητα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ