Γαλλία: Σκοτώθηκε ενώ κοιμόταν μεσα στο σπίτι του, απο αδέσποτη σφαίρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνδρας σκοτώθηκε (ενώ κοιμόταν σπίτι του!) από αδέσποτη σφαίρα κατά την διάρκεια επεισοδίου κοντά σε μια πιάτσα ναρκωτικών, στην Ντιζόν της Γαλλίας…

Τουλάχιστον δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν την πρόσοψη της πολυκατοικίας, ανέφερε ο εισαγγελέας. Ο άτυχος 55χρονος άνδρας χτυπήθηκε και σκοτώθηκε, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του!

«Ο αδελφός μου, εγώ και η μητέρα μου ξυπνήσαμε από τις ριπές. Οι πυροβολισμοί σταμάτησαν, έπειτα άρχισαν ξανά. Και όταν πήγαμε να δούμε τον πατέρα μου που κοιμόταν στο κρεβάτι του, ήταν νεκρός» είπε η 23χρονη κόρη του θύματος. «Θα ήθελα η Γαλλία να προστατεύει περισσότερο τους κατοίκους της, εγώ θέλω να φύγω από την Ντιζόν», πρόσθεσε η κοπέλα. «Ο αριθμός των πυρών είναι αρκετά εντυπωσιακός», είπε ο εισαγγελέας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκαν 60 κάλυκες στο κτίριο, όπως είπαν οι αστυνομικοί.

Στην συνοικία αυτή κατασκευάστηκαν πρόσφατα προκατασκευασμένα σπίτια χαμηλού κόστους. Βρίσκεται πίσω από ένα κέντρο αιτούντων άσυλο και φιλοξενεί πολλές οικογένειες πολιτικών προσφύγων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ