Όταν η Έφη Αχτσιόγλου μιλούσε για πολυσυλλεκτικό ΣΥΡΙΖΑ που ενισχύει την βιομηχανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθεί απόσπασμα από ομιλία της κ. Αχτσιόγλου σε κεντρική πολιτική εκδήλωση στην Αθήνα στις 15 Σεπ. 2023

αχτσιογλου

«Σήμερα, εδώ βρισκόμαστε άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει όμως ένας κοινός στόχος για μία κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, δημοκρατίας και ελευθερίας.

– Να συζητήσουμε σοβαρά για την αλλαγή του αναπτυξιακού, παραγωγικού μοντέλου της χώρας, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με μονοκαλλιέργεια του τουρισμού. Να συζητήσουμε για την ενίσχυση τους πρωτογενούς τομέα, της βιομηχανίας, των ψηφιακών τεχνολογιών, αυτή η ενίσχυση προϋποθέτει την εμπλοκή των χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αυτά την επόμενη ημέρα του 1ου γύρου των εκλογών ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ…

Τι μας λέει στο πιο πάνω απόσπασμα η κ. Αχτσιόγλου…

  • Απευθύνεται σε έναν ΣΥΡΙΖΑ με… ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές… Άρα σαφώς μιλάει για άνοιγμα του κόμματος στην σοσιαλδημοκρατία αλλά & στην κεντροδεξιά. 
  •  Αναφερόμενη στην ενίσχυση της βιομηχανίας…προφανώς και δεν δαιμονοποιεί το κεφάλαιο…

Μετά την ήττα της όμως…

Μιλάει για ένα άλλο ΣΥΡΙΖΑ…”Δική μας φιλοδοξία είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός αριστερού και προοδευτικού χώρου που θα διαμορφώσει τις απαντήσεις και το πολιτικό σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στις αναζητήσεις και στις προσδοκίες των πολιτών….” γράφει μεταξύ άλλων η επιστολή αποχώρησης..

Πάνε περίπατο τα όσα έλεγε στις 15 Σεπ. 2023: Σήμερα, εδώ βρισκόμαστε άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές..”

Κατακρίνει την φράση του κ. Κασσελάκη ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται το κεφάλαιο, αλλά μιλούσε για ενίσχυση της βιομηχανίας…Δεν μας είπε όμως, πως θα γινόταν αυτό μιας και η βιομηχανία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κεφάλαιο…;  

Με απλά λόγια την επόμενη του πρώτου γύρου των εκλογών ανάδειξης προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ…η κ. Αχτσιόγλου μίλαγε για κόμμα με ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές…

Μίλαγε για ένα κόμμα που ενισχύει την βιομηχανία.-

ΔΗΜΟΦΙΛΗ