Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Συνελήφθη 68χρονος παλαιοημερολογητης ιερεας για ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά κάτω των 12 ετων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τσάκωσαν» και συνέλαβαν οι Αρχές το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 26/11, σε νησί του Αργοσαρωνικού, έναν 68χρονο ιερέα, καθώς διωκόταν με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση!

Ο ιερέας πλέον βρίσκεται στα «χέρια» της αστυνομίας για ασέλγεια, με την είδηση να έχει προκαλέσει σάλο στο νησί. Συγκεκριμένα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προχώρησε στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σπίτι του και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Επισημαίνεται ότι ο 68χρονος έχει συλληφθεί για ακόμη μια φορά σε προγενέστερο χρόνο για ομοειδή αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ