Τώρα θυμήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς να υποστηρίξει ότι είναι αντίθετος με τους χειρισμούς Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αμηχανία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το Μέγαρο Μαξίμου την ξαφνική επανεμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θυμήθηκε τώρα να το «παίξει» «τουρκοφάγος» για να «τσιγκλήσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεχνώντας ουσιαστικά τα όσα έπραξε επί πρωθυπουργίας του.

Τώρα θυμήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς να υποστηρίξει ότι είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά λέγοντας ότι «δεν είναι καλή ιδέα» η συνάντηση με τον Ερντογάν, ενώ παράλληλα στράφηκε και κατά του γάμου ομοφυλοφίλων που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση. Μια κίνηση δηλαδή που περισσότερο μοιάζει με πισώπλατο χτύπημα στον Κυριάκο, παρά με πραγματικό ενδιαφέρον για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα.

Με αμήχανο ύφος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, απάντησε σήμερα για τους ισχυρισμούς του Σαμαρά: «Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε πάγιες θέσεις του. Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της όπως ακριβώς έχει εξαγγελθεί» είπε και απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για όσα είπε ο Σαμαράς αναφορικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο Π. Μαρινάκης συνέχισε με την ίδια αμηχανία: «Ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια στην τελευταία ΔΕΘ για το θέμα της ισότητας στον γάμο και ό,τι είπε ο πρωθυπουργός θα γίνει πράξη μέσα στη δεύτερη τετραετία. Το πότε και το πώς θα ανακοινωθεί. ‘Ολα στην ώρα τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ