Τον κάρφωσε αγελάδα με τα κερατα στην καρδιά: 39χρονος ξεκοιλιάστηκε από βοοειδές στη Μυκονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η οικογένεια του 39χρονου από την Μύκονο τον φρικτό τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα βοοειδές το οποίο τον τρύπησε στην καρδιά και στην κοιλιά με τα κέρατά του τραυματίζοντας τον θανάσιμα!

«Παγωμένη» είναι η και τοπική κοινωνία από τον χαμό του άνδρα ο οποίος ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Χώρας – Άνω Μεράς στη Μύκονο.

Η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος βιοπαιλαστής συγκρούστηκε με το ζώο και εκείνος βρέθηκε αναπάντεχα αντιμέτωπος με το βοοειδές, το οποίο είχε διαφύγει από τον χώρο φύλαξής του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε το σημείο μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε ο ξάδελφος του άντρα αναφέροντας πως είχε πάει επίσκεψη σε ένα φίλο του και γύριζε στο σπίτι του στην Άνω Μερά.

Ο 39χρονος ήθελε να βάλει τα ζώα μέσα από την περίφραξη για να μην προκαλέσουν πρόβλημα γιατί είχαν βγει στο δρόμο και τελικά χτυπήθηκε από ταύρο ή αγελάδα.

«Το αίμα ήταν κάτω ποτάμι. Πέρασα από το σημείο και δεν το πίστευα», λέει απαρηγόρητος ο ξάδελφός του.

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνά η σύζυγος του άντρα η οποία παρακολουθείται από ψυχολόγο. Η κορούλα του ζευγαριού δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη καθώς της έχουν πει πως ο πατέρας της είναι στο νοσοκομείο. «Της είπε η ψυχολόγος όταν νιώσει καλύτερα να το πει στο παιδί τι έγινε ακριβώς. Πρέπει να είναι καλά η μάνα για να το πει, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει» λέει ο συγγενής του 39χρονου.

Ο αδικοχαμένος άντρας ήταν οδηγός σε μεταφορική ενώ ασχολιόταν και με το ψάρεμα, λέει ο ίδιος στο newsit.gr.

Στο μεταξύ, σε λίγες ώρες εκπνέει και η διορία του αυτοφώρου, με τον ιδιοκτήτη του βοοειδούς να μην έχει εντοπιστεί ακόμα από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου που διεξάγει την έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν πως πρόκειται για μεγάλο επιχειρηματία του νησιού, που καταπιάνεται με κατασκευές. Όπως και να ‘χει, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον ιδιοκτήτη του ζώου που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ