Μιχάλης Παπαδόπουλος: Όταν αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν να τον «τελειώσουν»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχάλης Παπαδόπουλος (@theFAQgr):

Και επειδή έχω υποσχεθεί ότι θα αρχίσω να μιλάω, τώρα που “απελευθερώθηκα”.
Στις 15 Μαίου του 2022, είχα γράψει για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ΚΕ του ΣΎΡΙΖΑ: “Πρώτη στους σταυρούς, εξελέγη με μικρή διαφορά ψήφων, η Έφη Αχτσιόγλου, πρώην Υπ Εργασίας στην κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, Τομεάρχης Οικονομικών της ΚΟ και σύζυγος του Δημ Τζανακόπουλου, Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”.

Έπεσαν να με φάνε! “Σεξιστή” με ανέβαζαν, “σεξιστή” με κατέβαζαν. Το σύστημα Ηλιόπουλου, Τζανακόπουλου, Αχτσιόγλου, μανιασμένες επιθέσεις, “μύδρους” εναντίον μου για το “σύζυγος του του Δημ Τζανακόπουλου, Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ”! Με έπαιρναν τηλέφωνα μπιστικοί από τον 7ο όροφο “σβήστο”, “τι μλκ έγραψες”, “τέλειωσες” κλπ! (Φυσικά το έκλεινα στα μούτρα τους αφού άκουγαν τα καντήλια που τους άξιζαν)

Απο τότε ανελέητο κυνηγητό. Μέχρι και συνάδελφοι/ ες (Θου Κύριε μην ανοίξω το στόμα μου,,,) – “πιστόλια” έσπευσαν να μου επιτεθούν σε μια απίστευτη δολοφονία χαρακτήρα! Προσπάθησαν να με εξοντώσουν, να προκαλέσουν ασφυξία στο the faq να το τελειώσουν.

Σήμερα, χάρις σε εσάς, σε 2-3 φίλους που ξέρετε και ξέρουν κι οι ίδιοι ποιοι είναι αλλά και στο ότι ο πατέρας μου – εκεί που είναι – με έμαθε να μην τσακίζω ποτέ στην άδικία και την πίεση (“never crack under pressure” Seals), εγώ είμαι εδώ που είναι και θα είναι πάντα η καρδιά μου (ΣΥΡΙΖΑ – Αλέξης) και αυτοί είναι … εκτός ΣΥΡΙΖΑ! Θλιβεροί “αποστάτες” σε άλλο κόμμα. Γιατί τέτοιοι … ήταν πάντα! Και για τόσο (λίγα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ