Αλβανός κακούργος που κυκλοφορούσε ελεύθερος, ο κάτοχος του αυτοκινήτου με το καλάσνικοφ στο παλαιό Φάληρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδιανόητες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2023! Ο αλβανός συνελήφθη το 2019 για βαρύτατες κατηγορίες και ενώ ήταν ήδη υπόλογος, βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος και να συνεχίζει την εγκληματική του δράση!

Ένα άτομο το οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του εντοπισμού ενός οχήματος στο Παλαιό Φάληρο, στις 24 Νοεμβρίου, στο οποίο είχε στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα όπλο καλάσνικοφ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένας 39χρονο με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ληστειών. Το 2009 ο 39χρονος είχε συλληφθεί στην Πάτρα και το 2019 στην Αττική ως εμπλεκόμενες σε ληστείες υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ και κλοπές από ΑΤΜ. Ο 39χρονος ο οποίος είναι ελεύθερος αναζητείται.

Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν πως στο ΙΧ ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του που σημαίνει ότι βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, το όχημα είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, ενώ έφερε και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΛ.ΑΣ για ύποπτο αυτοκίνητο στο Νέο Φάληρο, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί πολλές ημέρες. Το ΙΧ βρέθηκε επί της οδού Νηρηίδων 73 και όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκουν σε άλλο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντός του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί φαίνεται να ανακάλυψαν οπλισμό, πιθανότατα καλάσνικοφ, ένα μπιτόνι με ενδεχόμενο εύφλεκτο υλικό και ένα κράνος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως η υπόθεση σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας. Πιθανότατα, το όχημα είχε τοποθετηθεί στο σημείο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για κάποια εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος. Το μπιτόνι με το εύφλευκτο υγρό θα χρησίμευε για να βάλουν στην συνέχεια φωτιά στο αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ