Παύλος Πολακης: Χωρίς αναδρομική ισχύ της ρύθμισης θα έχετε ξεπλύνει αρκετούς τραπεζιτες και λαμογια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο με αναδρομική ισχύ θα είχε αξία αυτή η ρύθμιση ,υπουργέ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φλωρίδη!!!!!!!(φωτο 1)
Αλλιώς έχετε ξεπλύνει αρκετούς τραπεζιτες και καμογια!!!
Αντιγράφω από Rallia Christidou τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
“Καλή η κατάργηση του ασύλου των τραπεζιτών που ανακοινώνει υπουργός Δικαιοσύνης ότι θα προχωρήσει.
Τι θα γίνει όμως με όλα αυτά που κουκουλώθηκαν χάρη στον νόμο που πέρασε η κυβέρνηση και αποκαλύπταμε τον Ιανουάριο του 2023? efsyn.gr/stiles/apopsei
«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση απέβλεπε στη ματαίωση και στον οριστικό τερματισμό της διερεύνησης των ποινικών δικογραφιών που σχηματίσθηκαν από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, κατόπιν του σχετικού πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, αναφορικά με τα τραπεζικά δάνεια, ύψους άνω του 1,5 δις ευρώ, που είχαν χορηγηθεί χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις κατά το χρονικό διάστημα 2000 – 2011 στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους. Με βάση την άνω τροποποίηση, έπαυσε η ποινική δίωξη για περισσότερα από 100 τραπεζικά στελέχη, τα οποία είχε καλέσει σε απολογία η Ανακρίτρια Διαφθοράς, καθώς οι διοικήσεις των τραπεζών δεν υπέβαλαν τη σχετική δήλωση.»
Μαζί με τα θαλασσοδάνεια ξεπλύνανε όμως και τον Φ. Μπίτζιο. Θυμάστε? Όμιλος Libra, Intellexa A.E. , για να δουλέψει το Predator και να παρακολουθούνε όποιον μιλάει ελληνικά. Είναι αναλυτικά μέσα στο άρθρο.
Έλεγχος της οικονομικής ζωής του τόπου για να γίνονται δουλειές και εσύ να ζεις με pass! Ποιές σοβαρές επιχειρήσεις θα επενδύσουν σε μια χώρα που κυβερνούν οι ολίγοι;”
(Φωτο 2-3)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ