Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Σάλος με το ξέσπασμα του Άνδρεα Μικρουτσικου για τους”γλείφτες” της τηλεόρασης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνω κάτω έκανε την εκπομπή του Ηλια Ψινάκη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην οποια βρέθηκε καλεσμενος με όσα ανέφερε για την Κατερίνα Καινουργιου και οχι μόνο:

«Στην Καινούργιου το ότι ένας λέει άποψη και είναι και εμπεριστατωμένη που ανακαλύπτει το κουκούτσι και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό πάω να πω με διακόπτουν, φταίω εγώ;», σχολιάζει αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Νίκος (Κοκλώνης) με φώναξε, μου κατέθεσε τον σεβασμό του και μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Του ζήτησα μία χάρη: θα σου πω τη γνώμη μου, πέτα τη, κράτα τη, κράτα τα μισά, κράτα ό,τι θες. Μη με αναγκάσεις με τον τρόπο σου να πρέπει να σε γλείψω.

Όταν κάνω μία κριτική με αγάπη, με τρυφερότητα και με ρωτάνε τη γνώμη μου, τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ…κας γλείφτης; Δεν υπάρχουν τόσοι; Πρέπει να προστεθώ κι εγώ; Αυτό το κέρδος θα ‘χει από μένα;», επισημαίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Όσον αφορά τo Fame Story δήλωσε πως: «Το reality είναι reality. Αυτοί κάνουν ή απόσβεση reality ή ηθικολογία… τα είπα στις πρώτες εκπομπές. Να μην έχω άποψη; Η γνώμη μου δεν με καθιστά πολέμιο, είναι το βασικό εργαλείο ώστε να διορθωθούν πράγματα. Αντ’ αυτού υφίσταμαι άλλου τύπου αντιδράσεις».

«Θα άλλαζα τη μισή επιτροπή και θα έβαζα πρόσωπα που έχουν άποψη. Τον Θεοφάνους θα τον έβαζα στην επιτροπή, ρίχνει φαρμάκι. Διευθυντής της σχολής θα έμπαινα εγώ. Η Ηρώ σχεδόν τους μιλάει στον πληθυντικό, τι να εξομολογηθούν στην Ηρώ; Είναι λάθος», κατέληξε ο παρουσιαστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ