Εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και το Νίκο Ψαρρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δίκη παραπέμπονται οι δυο γιατροί που έχουν δώσει βεβαιώσεις σχετικά με τα προβλήματα υγεία που παρουσιάστηκαν στη Ζέτα Δούκα λόγω της πίεσης που ισχυρίζεται ότι δεχόταν από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Σε δίκη όμως παραπέμπεται και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία.

Σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση στα ΜΜΕ μετά από συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα όπου και έκανε λόγο για «σκηνική αλητεία».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε σχετικά: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού. Οι δυο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Γι’ αυτόν τον λόγω κάναμε μηνύσεις. Προς στιγμή δικαιωνόμαστε γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».

Από την πλευρά του ο συνήγορος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γερακάρης δήλωσε στην ίδια εκπομπή μεταξύ άλλων πως: «Ακόμη κανείς δεν έχει λάβει κλητήριο θέσπισμα, αυτές είναι πληροφορίες του κ. Καπερνάρου. Όταν το λάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή, επομένως δεν είναι βέβαιο ότι θα παραπεμφθούν σε δίκη. Δεν είναι φοβερή νίκη του Γ. Κιμούλη, πολλές υποθέσεις παραπέμπονται σε δίκη. Οι περισσότερες υποθέσεις φθάνουν στο ακροατήριο και έτσι πρέπει να γίνει για να αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ