Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Ανοικτος σε συνεργασία με τους 11 που αποχώρησαν απο το Συριζα ο Νίκος Ανδρουλακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφερόμενος στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των «11», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Live news» πως τούς δίνει «χέρι συνεργασίας», αρκεί να υπάρχει συμφωνία σε επίμαχα ζητήματα. «Είμαι έτοιμος να δώσω χέρι συνεργασίας σε οποιαδήποτε πολιτική δύναμη που μπορεί να συζητήσει και να συμφωνήσει μαζί μας στα τεράστια ζητήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μιλάω για τις πολύ μεγάλες ανισότητες, την ανάγκη μίας ισχυρής δημόσιας Υγείας και Παιδείας, θέματα ρύθμισης της αγοράς, θέματα θεσμών και δημοκρατίας», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ερωτώμενος δε για τα προβλήματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοσκοπική του πτώση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «δεν είναι ευγενικό, θεσμικό και δείγμα πολιτικού πολιτισμού να ανακατεύονται τα υπόλοιπα κόμματα στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Εγώ είμαι θύμα του πως η ΝΔ ανακατεύτηκε στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του 2021 με τις υποκλοπές. Έχω άλλη νοοτροπία, βαθιά δημοκρατική και θεσμική. Παρακολουθώ, έχω την άποψή μου, αλλά ακολουθούμε πάγια στρατηγική».

Αναφερόμενος κατόπιν στη δημοσκοπική άνοδο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε 3,5 μονάδες μετά από 5 χρόνια κι ανέβηκε άλλες 3,5 μονάδες μέσα σε 5 μήνες, όπως θα δείξετε και στη δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το MEGA. Το να ξαναμπούμε στο πολιτικό προσκήνιο το θεωρούσαν ορισμένοι όνειρο θερινής νυκτός. Θα συνεχίσουμε με χαμηλούς τόνους και δουλειά στην κοινωνία, δείχνοντας ότι υπάρχει ένα κόμμα χρήσιμο και σοβαρό. Εκτιμώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ισχυρή αντιπολίτευση στη ΝΔ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ