Η αλήθεια πίσω απο την επιστολική ψήφο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν νομίζετε ότι η κυβέρνηση προωθεί την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές για να υπηρετήσει την δημοκρατία, κάνετε λάθος. Την προωθεί για να υπηρετήσει τη Νέα Δημοκρατία!

Την αποκάλυψη αυτή μάλιστα δεν την κάνει κάποια αντιπολιτευόμενη εφημερίδα, αλλά η πλέον «ενημερωμένη» για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στήλη του ελληνικού τύπου, που διαθέτει μάλιστα απευθείας πληροφόρηση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κορυφαίος κυβερνητικούς παράγοντας λοιπόν όταν προωθήθηκε τι ποσοστό περιμένει να φέρει η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, αιφνιδίασε τους συνομιλητές του λέγοντας ότι υπολογίζει ένα ποσοστό γύρω στο 40%!

Η πρόβλεψη αυτή μπορεί να φαίνεται υπεραισιόδοξη, ακολούθησαν όμως οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού περί επιστολικής ψήφου.

Γαλάζιος υπουργός τότε επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, λέγοντας ότι η «δυνατότητα της επιστολικής ψήφου μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την συμμετοχή των ομογενών που σε ένα μεγάλο ποσοστό ψηφίζουν Ν.Δ.»!

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει αυτά που σας είχαμε γράψει, για τις κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου που οδήγησαν τον πρωθυπουργό στην απόφαση να μην αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ