Σαλος με την αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου για τον πρωθυπουργό, “βασιλιά της γκάφας”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφωνο το πανελληνιο άκουσε τον Νίκο Ευαγγελάτο να μιλάει για τον γκαφατζή πρωθυπουργό, ειδικά οταν κατάλαβαν ποιον πρωθυπουργό εννουσε.

Σε βίντεο τραβηγμένο στην κυβερνητική λιμουζίνα φαίνεται ο Σούνακ να μην φοράει ζώνη ασφαλείας. Μακάρι όμως να ήταν αυτό το χειρότερο που του συνέβη, καθώς σε άλλο βίντεο τα κάνει… χειρότερα.

«Τους ρωτάτε όλους αυτές τίς ερωτήσεις; Είμαι… είναι ένα από τα πράγματα που δεν ξέρουν για εμένα, συλλέγω είδη της κόκα κόλα. Είμαι εθισμένος στην κόκα, είμαι ολοκληρωτικά εθισμένος στην κόκα, εθισμένος στην κόκα κόλα», ακούγεται να λέει.

Το τίναγμα του δείχνει πως έχει συνειδητοποιήσει την γκάφα, αφού όμως την έκανε, τα media δεν το πέρασαν στα ψιλά.

Η αμηχανία του Σούνακ μπροστά στο POS έγινε viral

Τα media δεν πέρασαν λοιπόν στα ψιλά την γκάφα. O Σούνακ ψιλά δεν κουβαλάει πάνω του και κάπως έτσι έβγαλε την κάρτα να πληρώσει και οι κάμερες έγραψαν άλλη μία γκάφα καθώς μπερδέυει το POS με το σκάνερ για τα προϊόντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Σούνακ θα μιλήσει με έναν άστεγο. Μπροστά στην κάμερα με ένα άστεγο ο Σούνακ θα ανοίξει μία κουβέντα που μοιάζει με job interview και στα σχόλια θα γραψουν «πόσο πραγματικά είναι αποκομμένος από την πραγματικότητα, είναι τρομακτικό», «υπάρχει κάτι πραγματικά σκληρό στο να δείχνεις έναν από τους πλουσιότερους, πιο ισχυρούς άνδρες στη Βρετανία με έναν από τους πιο φτωχούς, ανίσχυρους άνδρες στη Βρετανία».

Ο Σούνακ μπέρδεψε δύο πόλεις

Και αν στα social media ο κόσμος είναι αλλιώς, ιδού και το BBC, o Σούνακ ήταν υπουργός τότε.

«Ο Ρίσι Σούνακ μπερδεύει τις βόρειες πόλεις σε μια γκάφα σε επίσκεψη στην αγορά. Επαίνεσε την «παγκοσμίως διάσημη αγορά του Μπέρνλι» κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μπέρι στο Μάντσεστερ, 20 μίλια μακριά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Και αν η γεωγραφία δεν είναι το δυνατό του σημείο, ούτε τα αθλητικά είναι στα πάνω τους. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα συγχαρητήρια για την ήττα;

«Ο Σουνάκ κάνει γκάφα σε μήνυμα προς τις λέαινες Η Αγγλία έχασε τον τελικό του Μουντιάλ. Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δείξει την υποστήριξή του στις λέαινες, αλλά για άλλη μια φορά έδειξε ότι οι πολιτικοί και το ποδόσφαιρο δεν τείνουν να αναμειγνύονται καλά».

Όταν οι εργατικοί «κάρφωσαν» τον Σούνακ

Οι υποστηρικτές του θα πουν πως ίσως δεν είναι ο τύπος που κάθεται στην τηλεόραση ή τις παμπ πίνοντας μπύρες και βλέποντας αθλητικά, ίσως να έχουν δίκιο, σίγουρα δεν είναι ούτε ο τύπος που κάθεται στο σπίτι να κάνει δουλειές.

Σε άλλο βίντεο ένα σφυρί θα εκθέσει τον Σούνακ.

Οι εργατικοί θα σχολιάσουν πως «ο άνθρωπος που σφυροκοπάει την εργατική τάξη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα σφυρί».

Και οι Βρετανοί θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό όταν ο Σούνακ δείχνει να καταβλαβαίνει το πρόβλημα της ακρίβειας, αφού θα πει και πως το ψωμί που αγοράζει έχει ακριβύνει. Και τότε έρχεται η καταστροφή.

Δήλωνε πως δεν έχει φίλους από την εργατική τάξη

Στα νιάτα του θα πει πως δεν έχει φίλους από την εργατική τάξη.

« Η μητέρα μου σπούδασέ σκληρά για να γίνει φαρμακοποιός, γνώρισε τον πατέρα μου γιατρό στο δημόσιο σύστημά υγείας και έμειναν στο Σαουθαμπτον. Μπήκα στην πολιτική επειδή θέλω όλοι στην χώρα να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Έχω φίλους που είναι αριστοκράτες, της ανώτερης τάξης, της εργατικής τάξης, όχι της εργατικής τάξης, αλλά τους μπερδεύω», είχε αναφέρει.

Και κάπως έτσι μπερδεύτηκαν και οι Βρετανοί για ακόμα μία φορά, όπως και όταν τον άκουσαν να καυχιέται στα μέλη του Συντηρητικού κόμματος στο Τούνμπριτζ Γουέλς ότι πήρε δημόσιο χρήμα από «στερημένες αστικές περιοχές» για να βοηθήσει πλούσιες πόλεις.

Όσο και αν φαντάζει εξοργιστικό κάτι τέτοιο, από την άλλη κάποιος θα μπορούσε να πει πως στις πλουσιότερες πόλεις οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες, αφού εκεί κάθε οικογένεια αναγκάζεται να λέει όχι το ψωμί ψωμάκι, αλλα τα ψωμιά ψωμάκια αν ακολουθεί το παράδειγμα του πρωθυπουργού, που τον ακούσαμε να λέει πως μεσα στο σπίτι του ο καθένας τρώει άλλο τύπο ψωμιού.

megatv.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ