Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Συγκινεί η σύντροφος του Αιαντα Μανθοπουλου: Κάθε μέρα παίρνω τον καφέ μου και πηγαίνω στο κοιμητήριο γιατί θέλω να είμαι κοντά του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα έγινε το 40ημερο μνημόσυνο του Αίαντα Μανθόπουλου στο κοιμητήριο της Παιανίας και εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να τιμήσουν τη μνήμη του. Πριν την τέλεση του μνημόσυνου, η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” για το πως βιώνει την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου.

«Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όπως και οι προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε εξαιρετικά από εμένα, δεν μπορεί να σβήσει έτσι γρήγορα η μνήμη του από την ψυχή μου, είναι μια επίπονη καθημερινότητα», είπε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Και συνέχισε: «Η δική μου ζωή, η οποία ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τη δική του, γιατί συμπλέαμε μαζί σε κάθε τομέα, πραγματικά τινάχτηκε στον αέρα. Τινάχτηκε η συντροφικότητά μας, η καθημερινότητά μας και ό,τι χτίζαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Για εμένα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό και δεν μπορώ να το αναπληρώσω. Κάθε μέρα παίρνω τον καφέ μου και πηγαίνω στο κοιμητήριο γιατί θέλω να νιώθω ότι είμαι κοντά του.

Ήταν κεραυνός εν αιθρία, δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση, η διάθεσή του ήταν καλή, οπότε δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι κάτι συνέβαινε. Δεν είχαμε καθόλου σημάδια» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ