Σκάνδαλο με τις Τεκτονικές Στοές Αλβανίας και Σερβίας για τη δικαιοδοσία τους στο Κόσοβο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιρροή των Μασόνων της Σερβίας επεκτείνεται και στη μασονική στοά της Αλβανίας, γεγονός που δείχνει ότι στα Τίρανα, όχι μόνο οι επίσημοι τομείς, αλλά και οι υπόγειοι τομείς υπόκεινται σε σερβικές επιταγές, αποδεχόμενοι το καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου ως αποικίας της Σερβίας, γράφουν τα αλβανικά media.

Μετά από πολύ καιρό δραστηριότητας της κυβέρνησης της Αλβανίας, σε συνεργασία με τη σερβική, προσπαθώντας να βλάψουν το πολιτικό καθεστώς του κράτους του Κοσσυφοπεδίου, διαπιστώθηκε ξεκάθαρα ότι αυτή η φαύλος σχέση στην ουσία της είχε την ενίσχυση της Σερβίας μέσω των μορφών διαφόρων προσπάθειών να τεθεί το Κοσσυφοπέδιο υπό την επιταγή, την επιρροή, την ατζέντα, και τελικά στη δικαιοδοσία της Σερβίας.

Με το έγγραφο που διέρρευσε που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, το ίδιο πνεύμα των αναφορών της αλβανικής και της σερβικής κυβέρνησης φαίνεται να υπάρχει και στις αναφορές των μυστικών μασονικών εταιρειών μεταξύ Αλβανίας και Σερβίας.

Από την πρώτη συμφωνία του 2015 μεταξύ των δύο μυστικών εταιρειών, μέχρι αυτή του 2023, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η «αδελφότητα» των δύο μασονικών στοών έχει περάσει από τον συμβιβασμό της μασονικής στοάς της Αλβανίας, όπου αυτό δίνει τη μασονική στοά της Σερβίας το δικαίωμα δράσης και δικαιοδοσίας στο Κοσσυφοπέδιο, όπου η Σερβική μυστική εταιρεία έχει πρόσβαση στην ανάπτυξη μασονικών ομάδων στο Κοσσυφοπέδιο, φυσικά σύμφωνα με τη σερβική ατζέντα και συμφέροντα.

1

«Η Μεγάλη Στοά της Αλβανίας αναγνωρίζει πλήρως ότι το έδαφος του Κοσσυφοπεδίου βρίσκεται υπό τη μασονική δικαιοδοσία της Μεγάλης Στοάς της Σερβίας, σύμφωνα με τις Βασικές Αρχές για την Αναγνώριση της Μεγάλης Στοάς».

Αυτό είναι το σκανδαλώδες μέρος της συμφωνίας που είναι πλέον προσβάσιμο στο κοινό, όπου η Αλβανική Τεκτονική Στοά παραχωρεί το Κοσσυφοπέδιο στη Σερβική Τεκτονική Στοά.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνεται αργότερα στο έγγραφο όταν αναφέρεται ότι: «Η Μεγάλη Στοά της Αλβανίας τονίζει ότι αποδέχεται την εφαρμογή του τρίτου άρθρου της Συμφωνίας του Βελιγραδίου, που υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2015, επομένως σε κοινή προσπάθεια με την Τακτική Μεγάλη Στοά της Σερβίας, θα αναλάβει τα απαραίτητα βήματα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του Ελεύθερου Τεκτονισμού στο Κόσοβο στο μέλλον».

Επίσης, στο σκανδαλώδες αυτό έγγραφο αναφέρεται ότι: «Η Τακτική Μεγάλη Στοά της Σερβίας θα αποδεχθεί επισήμως αυτό το γεγονός προκειμένου να αποκατασταθούν και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο Μεγάλων Στοών τον Μάιο του 2023, κατά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου της Στοάς του η Μεγάλη Τακτική της Σερβίας».

Την ίδια γραμμή υποταγής στη Σερβία ακολουθεί και ο επίσημος αλβανικός Τεκτονισμός. Η Στοά βλέπει την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Αλβανών και Σέρβων ως εφικτή με την ικανοποίηση των σερβικών ορέξεων για μερική ή και πλήρη προσάρτηση του Κοσσυφοπεδίου. Στην προκειμένη περίπτωση, η προσάρτηση αυτή σημαίνει την ανάπτυξη μιας στοάς του Κοσσυφοπεδίου υπό την επιρροή της σερβικής στοάς, ώστε η στοά του Κοσσυφοπεδίου να υπάρχει ως μηχανισμός της Σερβίας και των συμφερόντων της στο Κοσσυφοπέδιο.

Αυτό ακριβώς είναι το επιβλαβές για το εθνικό συμφέρον πνεύμα που έκανε τον Πρωθυπουργό Ράμα να πει ότι το βόρειο Κοσσυφοπέδιο δεν είναι «κανενός γη», ότι η εξομάλυνση των σχέσεων Κοσσυφοπεδίου-Αλβανίας επιλύεται με την πρότασή του για ένωση με εκτελεστικά δικαιώματα, η πρόταση για ένα διεθνές συνέδριο, όπου το καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου αναδεικνύεται στην αγορά των καθημερινών συμφερόντων διαφορετικών κρατών ή ακόμη και η προηγούμενη εμπλοκή του στην αποτυχημένη προσπάθεια εδαφικής «ανταλλαγής».

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πλήρες μεταφρασμένο κείμενο της συμφωνίας μεταξύ της μασονικής στοάς της Αλβανίας και της μασονικής στοάς της Σερβίας,

  με την υπογραφή των Arben Shtylla και Adrian Bunguri αφενός,

καθώς και από τους Σέρβους εκπροσώπους από την άλλη,

αλλά και από Ρουμάνους και Έλληνες εκπροσώπους,

από κράτη που δεν αναγνωρίζουν το Κοσσυφοπέδιο και τους Ούγγρους, ένα κράτος που αυτή τη στιγμή θα ήθελε να μην είχε αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ