Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Η υπεροπλία Μητσοτάκη στα ΜΜΕ δεν μπορεί να κρύψει το φιάσκο του Λονδίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούγονται φωνές και γράφονται άρθρα που συνηγορούν, εκ του δήθεν αποτελέσματος (ποιό ήταν αυτό;)την συμπεριφορά Μητσοτάκη στο Λονδίνο. Αδιανόητο.

Η επίσκεψη του «ενοχλημένου» Μητσοτάκη στην πρωτεύουσα της Αγγλίας υπήρξε ένα πρωτοφανές για την ύπατη διπλωματία όνειδος και φιάσκο, που δεν έπρεπε ποτέ ένας Έλληνας πρωθυπουργός, δηλαδή ο ελληνικός λαός, να αισθανθεί έτσι ντροπιασμένος διεθνώς εξ αιτίας μιας άφρονης συνέντευξης που παραχωρήθηκε κατά παράβαση ενός άγραφου πρωτοκόλλου που θέλει αυτή η συνέντευξη σύνολο, ως είθισται, να γίνεται κοινή πάντοτε στο τέλος της επίσημης επίσκεψης, προς ενημέρωση της κοινής γνώμης επί των διαβουλευμένων, και ποτέ πριν και μάλιστα αποκλειστική.

Τώρα αν αυτό συνετέλεσε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα και ο Σούνακ, ή να συνετέλεσε θετικά για ενδεχόμενη επιστροφή των Γλυπτών, που αυτή η επιστροφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και με άλλους τρόπους καλλίτερους. Πολύ καλλίτερους.

Από όλο αυτό λοιπόν το «γλύστρημα» με τίποτα δεν απαλύνεται το γεγονός του ότι ο Μητσοτάκης αναχώρησε από το Λονδίνο με τα ώτα κατεβασμένα, και αυτό είναι που σιωπηλά διεθνώς μέτρησε, και παραμέτρησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ