Πολύ πιθανό να αυτοκτονησε ο Τουρκος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Μενίδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απανθρακωμένης σορού άνδρα που βρέθηκε αργά χθες το βράδυ μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην λεωφόρο Ιωνίας στο ύψος με την οδό Ταξιαρχών στο Μενίδι.

Τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν και σιγά σιγά φαίνεται πως λύνεται το μυστήριο του θανάτου του 44χρονου άνδρα τουρκικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, το ΙΧ αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες αναγνωρίστηκε από την επίσης τουρκικής καταγωγής 42χρονη σύζυγο του θύματος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δύο ώρες πριν από το τραγικό περιστατικό η σύζυγος του 44χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών προκειμένου να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκτονίας, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός του 44χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών στο Μενίδι.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, όπου επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό στη θέση του οδηγού. Τα εκτεταμένα εγκαύματα που έφερε το θύμα έκαναν ακόμη και την αναγνώριση του φύλου εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε από τη σύζυγο του 44χρονου, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ