Ακροπολη: 36χονη Κινέζα πήδηξε στο κενό από μπαλκόνι του 3ου, για να ξεφύγει από τον 40χρονο βάναυσο σύντροφό της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπη μια 17χρονη κοπέλα αργά χθες το απόγευμα στην περιοχή της Ακρόπολης, καθώς στο μπαλκόνι της «προσγειώθηκε» η 36χονη Κινέζα που πήδηξε στο κενό από μπαλκόνι του 3ου, στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να ξεφύγει από τον 40χρονο βάναυσο σύντροφό της.

«Έκανα μάθημα. Δεν είδα πώς έπεσε η γυναίκα. Άκουσα ένα “μπαμ” και πήγα στην κουζίνα να δω τι έπεσε. Την είδα να ζητάει βοήθεια. Φώναζε στα αγγλικά. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, την έβαλα μέσα και έκλεισα την πόρτα, μήπως ερχόταν κάποιος από πίσω της. Την πήρα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία για να καταλάβουμε τι γίνεται. Φώναζε “help me”…», περιέγραψε το κορίτσι, μιλώντας στο newsit.gr, προσθέτοντας πως «έτρεχε αίμα από το χείλος της και είχε χτυπήσει και το πόδι της. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να την προσφέρουμε ασφάλεια».

Παραπατώντας από τους πόνους, η Κινέζα, πλησίασε την πόρτα της κουζίνας και τράβηξε τη σίτα για να ζητήσει βοήθεια. Τη βαριά τραυματισμένη από την πτώση της Κινέζα μετέφερε στο ΚΑΤ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο εκλήθη στο σημείο και όπως ανέφερε επίσης η 17χρονη, η 36χονη πήγε σήμερα από το σπίτι τους για να ευχαριστήσει εκείνη και την οικογένεια της που την βοήθησαν και στη συνέχεια κάλεσε κλειδαρά, για να ανοίξει το διαμέρισμα όπου την κρατούσε φυλακισμένη και δεμένη χειροπόδαρα ο κακοποιητικός σύντροφός, για να μπορέσει να πάρει τα πράγματα της και να φύγει μακριά

Όσο για τον δυνάστη της, παραμένει εξαφανισμένος, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει κινητοποιηθεί, κατόπιν καταγγελίας του θύματος, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, έχοντας ενημερώσει το Κέντρο Επιχειρήσεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος», και σημάνοντας συναγερμό σε διόδια, τρένα και λιμάνια, για να κλείσει κάθε πιθανή περίπτωση διαφυγής του από τη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ