Νεο μακελειό στις ΗΠΑ, στην καρδιά της Νέας Υόρκης με 5 νεκρούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ, με άνδρα να επιτίθεται με μαχαίρι σε συγγενείς του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα από το αιματοκύλισμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομία δέχθηκε κλήση σήμερα τα ξημερώματα, και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο δράστης επιτέθηκε και μαχαίρωσε δύο από αυτούς, ο ένας εκ των οποίον τον πυροβολήσε και τον σκότωσε.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στην αστυνομία τηλεφώνησε μια «νεαρή γυναίκα», η οποία «δήλωσε ότι ο ξάδερφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της». Στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το μακελειό, οι Νεοϋορκέζοι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρούς ένα 12χρονο αγόρι, μια 44χρονη γυναίκα και έναν άνδρα γύρω στα 30, ενώ ένα 11χρονο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί σοβαρά, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου και το μετέφεραν εσπευσμένα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση και μια 61χρονη γυναίκα, η οποία φέρει με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την κοπέλα που τηλεφώνησε στο 911 να ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ