Έξαλλος ο Μητσοτάκης με στενούς του συνεργάτες στο Λονδίνο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακύρωση της συνάντησης με τον Σούνακ, εξόργισε τον Μητσοτάκη, όπως αποκαλύπτει η Εστία της Κυριακής. Διαβάστε ποιοι την «πλήρωσαν»:


Μητσοτάκης μαινόμενος

Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη που θα διακόψω την ευφορία όσων δικαίως πιστεύουν ότι οι απρέπειες του Βρετανού πρωθυπουργού κ. Σουνάκ ισχυροποιούν την Ελλάδα στο αίτημά της για επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην κοιτίδα τους.

Δεν αμφιβάλλω ότι η ελληνική πλευρά πήρε πόντους αλλά η κατάσταση θα μπορούσε να λειτουργήσει και αντιστρόφως. Θέλω να παρουσιάσω μία αθέατη πτυχή του πρόσφατου ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως για παράδειγμα την οργή του για το γεγονός ότι τα μέλη του γραφείου του που τον συνοδεύουν δεν προέβλεψαν την υπεραντίδραση της Downing Street στην παρέμβασή του για τα Μάρμαρα.

Πληροφορούμαι ότι ο κ. πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με την ακύρωση της συνάντησής του με τον ομόλογό του και ότι άκουσαν τα εξ αμάξης οι τρεις υπασπιστές του που τον συνόδευσαν, δηλαδή ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Τάσος Χατζηβασιλείου και η κυρία Αριστοτελία Πελώνη που θέλει να γίνει και ευρωβουλευτής. Τούς καταλογίζει ότι δεν προέβλεψαν τις αντιδράσεις του κ. Σουνάκ βάζοντας στο επίσημο πρόγραμμά του πρώτα τη συνάντηση με τον Πρόεδρο των Εργατικών και επίδοξο πρωθυπουργό κι έπειτα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Χατζηβασιλείου και η κυρία Τέλη είναι εξοικειωμένοι πάντως με τις εκρήξεις του κ. Μητσοτάκη. Τα εξ αμάξης είχαν ακούσει το καλοκαίρι του 2022 και μετά το φιάσκο της ομιλίας Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μπροστά σε άδεια καθίσματα. Εντάξει, η κυρία Πελώνη (σβήνε) έχει εκπαιδευτεί στις ταπεινώσεις από τη βραχεία θητεία της ως κυβερνητικός εκπρόσωπος. Για τον κ. Χατζηβασιλείου δεν παίρνω κι όρκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ