Ο Δωρος Γεωργιαδης σε μια απο τις καλύτερες συνεντεύξεις του – Μιλαει και ο Συγγραφέας του Βιβλίου της Μουσικής διαδρομής του Δώρου Γεωργιάδη, Αλέξανδρος Φωκας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή /Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημένος στο Α μέρος ο Διεθνούς φήμης Συνθέτης και Ερμηνευτής που μεσουρανουνε στις Δεκαετιες 70 80 και 90 ο ΕλληνοΚύπριος κ Δώρος Γεωργιάδης.

Ο κ Γεωργιάδης μιλάει -Για τα πρώτα του Βήματα στην Αθήνα. -Για τα πρώτα του βήματα στην δισκογραφία. -Για τις συνεργασίες του με τον μεγάλου μας Μουσικοσυνθέτες κ Μίμη Πλέσσα και το Δίσκο Πανόραμα που ηταν καθοριστικό για τον ίδιο, Χρήστο Νικολόπουλο-Θανάση Πολυκανδριώτη –Λυκούργο Μαρκέα -Για την συνεργασία του με ‘Αννα Βίσση-Μιχάλη Βιολάρη Στράτο Διονυσίου –Γιάννη Καλατζή-Ρένα Κουμιώτη –Μιχάλη Μενιδιάτη-Φιλιππα Νικολάου Τόλη Βοσκόπουλο-Μαρινέλλα –Μοσχολιου-Χαρούλα Αλεξίου -Χατζή-Ελπίδα Κάραλη –Πασχάλη-Μπέσυ Αργυράκη Ελένη Ροδά Γιάννη Ντουνιά Ελένη Ροδά και άλους. -Για το Φεστιβάλ Κύπρου -Γιατι εφυγε από Ελλάδα και γιατί σταμάτησε να τραγουδαει. -Για την εμφανισή του στην εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού- – Για την εμφανισή του και την βραβευσή του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τι του είπε ο Άκης Στέας και άλλα πολλά.

Στο Β μέρος προσκεκλημένος ο Βιολόγος-Μουσικός και Συγγραφέας του Βιβλίου της Μουσικής διαδρομής του Δώρου Γεωργιάδη με τίτλο //Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή// κ Αλέξανδρος Φωκάς. Ο κ Φωκάς μιλάει -Για την ερευνά του που την έχει αγαπήσει πολύ. -Πώς εμπλέχθηκε με την Μουσική.- Για την ενασχολησή του με το Σαξόφωνο? -Ποια η αγαπημένη του δεκαετία στην Μουσική και Γιατί? -Αν ο καλύτερος κόσμος που εχει ονειρευθεί από μικρός αν το ονειρό του εχει πραγματοποιηθεί ? -Πώς κατόρθωσε να συμβαδίσει Τέχνη και Επιστήμη. -Πώς έγινε η ερευνά του για να εκδόσει βιβλίο την Μουσική διαδρομή του μεγάλου μας Συνθέτη και ερμηνευτή Δώρου Γεωργιάδη και άλλα Πολλά. Να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του Πολυχώρου ROYAL Πάτρας για την παραχώρηση του Όμορφου χώρου να βιντεοσκοπήσουμε την συνέντευξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ