Άχνα για την τουρκική εισβολή μέσω τουρκολιβυκού μνημονίου! Αναγνωρίζουμε τετελεσμένα ακρωτηριασμού;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιοποιήθηκαν τα προς συζήτηση / «επίλυση» θέματα στην μεταξύ των ηγετών Ελλάδας Τουρκίας συνάντηση, κατά την προσεχή επίσκεψη στην Αθήνα του Ερντογάν μαζί με την πολυπληθή συνοδεία του. Ήτοι προσφυγικό, θέματα βίζας, ως και η Ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας. Δηλαδή για τα καυτά και δυσεπίλυτα που «καίνε» και ζωτικά μας απασχολούν, ουδέν ανακοινώσημο.

Πόσο μεγάλο δίκαιο έχει λοιπόν ο Γεραπετρίτης που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βαρυσήμαντα δηλώνει για απαραβίαστες κόκκινες γραμμές, ως και προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο, θέματα, για τα οποία δεν προβλέπεται ότι θα γίνει ούτε μια νύξις. Θα αναχωρήσει λοιπόν από την Αθήνα ο Τούρκος με τακτοποιημένα όλα του τα θέματα που τον απασχολούν και καίνε μόνο την Τουρκία και τον ίδιο, και έχοντας μαζί του όλα τα «συστατικά» που θα τον αποκαταστήσουν διεθνώς, και με αυτά θα απευθυνθεί προς το Αμερικανικό Κονγκρέσσο και Βρυξέλλες διά τα κατα αυτούς υπερεπείγοντα οπλικά.

Εμείς εδώ θα μείνουμε να αναρωτιόμαστε για το ποιος ο λόγος των τελευταίων κινήσεων Μητσοτάκη. Γίνονται για δουλειές του λαού, ή της οικογένειας;

Διότι αν ολόκληρος δυσκίνητος Ερντογάν επισκέπτεται την Αθήνα μόνο για τα θέματα που διαρρέουν συν τα απαραίτητα και άνευ ουσίας Ευχολόγια, τότε…..να λοιπόν αυτό που λέει ο λαός: Τί είχες Γιάννη; Τί είχα πάντα! Αυτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ