Θρίλερ στον Πύργο με θύματα παιδιά δημοτικού σχολείου: Τους στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα κινητά τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παιδιά λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα σε καθημερινή βάση στα κινητά τους τηλέφωνα και η υπόθεση είναι ένα πραγματικό μυστήριο που θυμίζει ταινία τρόμου…

Το θέμα είναι να εντοπιστεί ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις καταστάσεις και αν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα.

Οι απειλές, όπως αναφέρει το ilialive.gr, έχουν ενταθεί, ξεπέρασαν πια κάθε προηγούμενο και έκαναν, όπως είναι λογικό, τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να φοβούνται για το τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, οι γονείς εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για όσα διαδραματίζονται.

Το επόμενο βήμα των γονέων ήταν να απευθυνθούν στην Αστυνομία και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ατόμου που έχει σκορπίσει τρόμο στην τοπική κοινωνία.

Η κατάσταση δε με τις βρισιές, τις απειλές και τον εκφοβισμό, κορυφώθηκε όταν κάποια από τις μαθήτριες, λόγω της ονομαστικής εορτής της, κάλεσε συμμαθητές και συμμαθήτριες στο σινεμά και για μια βόλτα μετά. Τα μηνύματα με τις απειλές, αλλά και το γεγονός ότι ο αποστολέας γνώριζε πού ήταν ακριβώς τα παιδιά, προκάλεσαν ακόμα πιο έντονη ανησυχία. Όταν μάλιστα τούς δήλωσε -μέσω των μηνυμάτων- ότι είναι μαθητής από το ίδιο τμήμα της τάξης, τότε τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται!

Ιδιαίτερα όταν ο θύτης, έστειλε το εξής: «Χαχαχα, σας βλέπω και θα σας σκοτώσω όταν βγείτε», ενώ οι παρέα των μαθητών ήταν στο σινεμά. Ήδη ωστόσο στην πόλη καταγράφονται από καιρό πολλά περιστατικά bullying ακόμα και ξυλοδαρμοί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ