Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος τραπερ που έκλεβε ΑΤΜ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παράνομη και σκοτεινή δράση τους ήρθε στο φως! Σπείρα που είχε ρημάξει περιουσίες σε όλη την χώρα εξαρθρώθηκε από τις αρχές μετά από συντονισμένες ενέργειες.

Στο κύκλωμα συμμετείχε και γνωστός τράπερ…

Σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε πως σε δέκα περιπτώσεις ληστειών είχαν αποσπάσει χρηματικό ποσό που ανέρχεται στα 710.000 ευρώ!

Όσο για τον τράπερ πρόκειται για τον Νικηφόρο Μπουκλή, ή Don Leon. Τα τρία μέλη δε της σπείρας συνελήφθησαν στο Καματερό, ενώ είχε προηγηθεί διάρρηξη ΑΤΜ στην Ερμιόνη, όπου είχαν αφαιρέσει 198.515 ευρώ!

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο τράπερ συλλαμβάνεται. Το 2021 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε σπείρα που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε ATM. Η λεία της εγκληματικής ομάδας τότε είχε φτάσει στις 915.000 ευρώ. Έκτοτε, είχαν εξιχνιαστεί 27 περιπτώσεις κλοπών ΑΤΜ και άλλες εννέα υποθέσεις με διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Τα μέλη της σπείρας φαίνεται πως «ξέπλεναν» χρήματα σε βίντεο κλιπ και τζόγο και μάλιστα έκαναν ατάραχο και πολυτελή βίο χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους.

Όσο για τα… εφόδιά τους. Στην κατοχή των τριών μελών βρέθηκαν πιστόλια, εκρηκτικά, καθώς και πολεμικό τυφέκι. Συνολικά, κατασχέθηκαν 206.570 ευρώ, ενάμισι κιλό εκρηκτικά και τέσσερις πυροκροτητές!

Συνελήφθησαν συγκεκριμένα οι:

(α) Δανιηλίδης Κωνσταντίνος ΓΕΝ. 1996
(β) Μπουκλής Νικηφόρος, ΓΕΝ. 1995
(γ) Μαρόπουλος Κωνσταντίνος-Διονύσιος, ΓΕΝ. 1997

ΔΗΜΟΦΙΛΗ