Αφαίρεσαν απο το καλάθι των Χριστουγέννων τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει τους καταναλωτές ακόμη και με τα… περίφημα «καλάθια» που ανακοινώνει κάθε τρεις και λίγο, σε μια πρόφαση κρατικής «αντίδρασης» στην αχαλίνωτη ακρίβεια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως, παρότι αρχικά από το Υπουργείο Ανάπτυξης ανακοινώθηκε πως το «καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλάμβανε οκτώ συνολικά προϊόντα, πριν από λίγη ώρα υπήρξε μια μικρή… διόρθωση, η οποία αφορά στην αφαίρεση από τη λίστα των μελομακάρονων και των κουραμπιέδων!

Ως εκ τούτου, με βάση τη νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου, στο «καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής έξι προϊόντα:

Αρνί
Κατσίκι
Γαλοπούλα
Τσουρέκι
Βασιλόπιτα
Σοκολάτα

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε κατόπιν συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον Γενικό Διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν η δεύτερη σε διάστημα μιας εβδομάδας, αποφασίστηκε να υπάρξει μεν και φέτος το «Καλάθι των Χριστουγέννων», από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, το οποίο, ωστόσο, θα περιλαμβάνει μόνο έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.

«Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε», τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο Κ. Σκρέκας, χωρίς, πάντως, να δικαιολογήσει την… εξαφάνιση των δύο βασικών χριστουγεννιάτικων γλυκών από το εν λόγω καλάθι.

Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες ατάκες για τις γιορτινές ημέρες που συγκεντρώσαμε ΕΔΩ για εσάς 

screencapture netakias 2023 12 01 25 2023 12 01 12 50 10

ΔΗΜΟΦΙΛΗ