Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Έσβησε στα 49 του μόλις χρόνια ο διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου, Χρήστος Βαλασέλλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ηλικία μόλις 49 ετών ο Χρήστος Βαλασέλλης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του στη Μυτιλήνη. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν χθες το βράδυ αναίσθητο συνεργάτες του που του αναζητούσαν και είχαν ανησυχήσει.

Ο 49χρονος, ο οποίος πέθανε ξαφνικά όπως αναφέρουν όλοι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με την πρώτη εκτίμηση να κάνε λόγο για «παθολογικά αίτια».

Ο Χρήστος Βαλασέλλης ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λέσβου. Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου, του Aeolos TV.

«Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 49 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής του Aeolos Tv και δημιουργός του Jazler ιδιοκτήτης του Slam 101,5 Χρήστος Βαλασέλλης. Ένας χαρισματικός άνθρωπος- η ψυχή και η καρδιά του Jazler και του  Aeolos TV – βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του. Η οικογένεια  του Aeolos TV έχει σιγήσει, θρηνώντας αυτή τη μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το κανάλι.

Πρωτοπόρος με το «Μυτιληνιό λογισμικό»

Ο Χρήστος Βαλασέλλης ήταν πρωτοπόρος και ήταν γνωστός και σαν δημιουργόςτου λογισμικού ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler, που υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να υποστηρίξει εξωτερικές συσκευές.

Το αυτοματοποιημένο αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων -το «Μυτιληνιό λογισμικό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το πρόγραμμα του, υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμώνστην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ