Αναγνωρίστε τον Άσαντ, πριν χαθεί ο ελληνισμός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα από το 2011 ζει σε μία αυτοκτονική φάρσα. Δεμένη στο άρμα της δαιμόνιας Κλίντον, η οποία αποδείχτηκε και η καλύτερη συνεργάτης του Ερντογάν και των Τούρκων, διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με την Συρία, την ώρα που ο Άσαντ υπερασπιζόταν τον λαό του και τους Ελληνορθόδοξους, απέναντι στην τουρκική εισβολή που χαρακτηρίστηκε «δημοκρατική επανάσταση»!

Εντέλει ο λαός της Συρίας έμεινε όρθιος απέναντί στην ιδιότυπη τουρκική εισβολή, την οποία στήριξε δυστυχώς σύσσωμη η Δύση. Το αποτέλεσμα όμως ήταν, μετά την ήττα των ισλαμιστών τρομοκρατών, να ανοίξουν τα σύνορα και να εισέρχονται ορδές ανεξέλεγκτες, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν βλέπουμε πλέον τις οικογένειές με το προσφυγικό το προφίλ, αλλά στρατιές μαχίμων από περιοχές που αποτέλεσαν προπύργια του ισλαμικού κράτους και της Al Qaeda! Ορδές που φυσικά περνούν ανενόχλητες από την Τουρκία, σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο πρόσφυγα ο οποίος με το που πατήσει σε τουρκικό έδαφος, βρίσκεται κυριολεκτικά «τεμαχισμένος».

Οι συνέπειες είναι τρομακτικές. Στην Κύπρο, υψώνονται σημαίες των ισλαμιστών, από δήθεν κατατρεγμένους πρόσφυγες. Στην Ελλάδα ήδη έχουν συλληφθεί μέλη ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων, τα οποία εισήλθαν επίσης ως πρόσφυγες σε ελληνικό έδαφος.

Είναι θέμα χρόνου, κάποιοι που πολέμησαν για λογαριασμό των τούρκων και έσφαξαν ομοεθνείς τους, να ενεργοποιηθούν πολύ πιο εύκολα, στο Ελληνικό έδαφος. Στην Κύπρο, ήδη έχει ανατραπεί η πληθυσμιακή σύνθεση, την ώρα μάλιστα που η τουρκική απειλή είναι πιο ορατή από ποτέ. Ο ελληνισμός απειλείται!

Η Κύπρος όμως φαίνεται ότι ξυπνά και σπάει την «ομερτά»: «..,είναι αδήριτη πλέον η ανάγκη όπως η κυβέρνηση κινηθεί άμεσα ώστε να διεκδικήσει επιτακτικά την επανεξέταση του ειδικού καθεστώτος για τη Συρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, υποστηρίζοντας πως τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη χώρα έχουν αλλάξει κάτι που υπογραμμίζεται σε επιστολή της Αννίτας Δημητρίου προς τον Πρόεδρο και τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επαίρεται για τις στενές του σχέσεις με το ΕΛΚ, γιατί σιωπά;

Οι Τούρκοι και οι τρομοκράτες στη Συρία έχουν ηττηθεί. Η Κλίντον πλέον δεν υπάρχει και η Δημοκρατικοί οδεύουν σε μία συντριπτική ήττα. Τι ακριβώς περιμένει ο πρωθυπουργός για να αναγνωρίσει την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού, η οποία άλλωστε είναι η μόνη που γνωρίζει εάν κάποιος Σύριος που ήρθα στην Ελλάδα ως πρόσφυγας, είναι πραγματικός πρόσφυγας ή τρομοκράτης;

Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τις επιστροφές όσον δεν πληρούν το προσφυγικό προφίλ, κάτι που η Δαμασκός σίγουρα θα αποδεχτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ